Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı bir sildim.

Ekrana nokta nokta sıçramıştı ilk başta panikle hiç bezi nemlendirmeden ekranı direk sildim ondanda korkuyorum. Bir de ekranda bir şey oldu mu olmadı mı ya anlamak istemiyorum ya da anlamıyorum.

Bir şey olmaz, elinizdeki cihaz o kadar hassas değil merak etmeyin.

Bir şey olmaz, elinizdeki cihaz o kadar hassas değil merak etmeyin.

İnşallah. babama zar zor almıştım 38kya bir şey olduysa diye çok korkuyorum. Ekran koruyucu var evde, hep takmayı unutuyorum olan oldu.

Bir de ilk sıçradığında saliselik çözünürlük değişti. Sonra eski haline geldi. Ekrana bir şey oldu mu anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah. babama zar zor almıştım 38kya bir şey olduysa diye çok korkuyorum. Ekran koruyucu var evde, hep takmayı unutuyorum olan oldu.

Bir de ilk sıçradığında saliselik çözünürlük değişti. Sonra eski haline geldi. Ekrana bir şey oldu mu anlamıyorum.

Bir kaç damla sütün cam panelden içeri sızması imkansız eğer kenarlara yada klavyeye gelmediyse.

Dosya Ekleri

• 61ByRMiM0gL.webp
    61ByRMiM0gL.webp
    269,2 KB · Görüntüleme: 49

En çok yapılan hatayı söyleyim ekrana kurusun diye sıcak hava tutma. Hem ekran arasından piksellere sızabilir süt hem de ısıyı ayarlayamazsan pikselleri yakarsın. Ha şimdi ben aynısını(kefirle) 2012 üretimi Samsung'a yaptım. Hem aşırı yakından yüksek ısı da tuttum bir cacık olmadı. Eskiler sağlamdır. Yenilerin kasası ince, yapıları narin vs vs. Yapma.

En az 25 kez ekranı sildim. Mikrofiber bez ile.

En çok yapılan hatayı söyleyim ekrana kurusun diye sıcak hava tutma. Hem ekran arasından piksellere sızabilir süt hem de ısıyı ayarlayamazsan pikselleri yakarsın. Ha şimdi ben aynısını(kefirle) 2012 üretimi Samsung'a yaptım. Hem aşırı yakından yüksek ısı da tuttum bir cacık olmadı. Eskiler sağlamdır. Yenilerin kasası ince, yapıları narin vs vs. yapma.

Şu an Mac'ten yazıyorum.