isaerenc Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 93 Beğeniler 50 Yer Central City 27 Mart 2024 #1 Merhaba, MacBook Air kullanıcısıyım Command + Shift + 5 yaptığımda açılan menüdeki ekran kaydedici, oyun hariç diğer konularda bana yeterli olur mu? Ekranın kalitesinden ödün vermeden kayıt yapabilir miyim?
Merhaba, MacBook Air kullanıcısıyım Command + Shift + 5 yaptığımda açılan menüdeki ekran kaydedici, oyun hariç diğer konularda bana yeterli olur mu? Ekranın kalitesinden ödün vermeden kayıt yapabilir miyim?
Çözüm Recep Baltaş 28 Mart 2024 Benim işimi bugüne kadar hep gördü. Videolarımda o kayıtları çok kullandım. MacBook'un mikrofon kalitesi de muazzam.
Benim işimi bugüne kadar hep gördü. Videolarımda o kayıtları çok kullandım. MacBook'un mikrofon kalitesi de muazzam.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 27 Mart 2024 #2 Neden deneyip görmüyorsun? Şu ana kadar benim bütün ihtiyaçlarımı sorunsuz ve pratik şekilde giderdi. Artı 0 Eksi
Neden deneyip görmüyorsun? Şu ana kadar benim bütün ihtiyaçlarımı sorunsuz ve pratik şekilde giderdi.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.434 Çözümler 12 Beğeniler 5.508 27 Mart 2024 #3 Apple'ın kalitesiz video çeken bir yazılım koyacağını sanmıyorum. Prestij lekeler. @Sensei Hocamın dediği gibi denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Apple'ın kalitesiz video çeken bir yazılım koyacağını sanmıyorum. Prestij lekeler. @Sensei Hocamın dediği gibi denemekten zarar gelmez.
Ella Freya Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.169 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.290 27 Mart 2024 #4 Güzel bir program ama özgürlük yok. Bitrate değişmiyor neyse o. OBS indir onun üzerinden daha detaylı yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Güzel bir program ama özgürlük yok. Bitrate değişmiyor neyse o. OBS indir onun üzerinden daha detaylı yapabilirsin.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 28 Mart 2024 #5 Benim işimi bugüne kadar hep gördü. Videolarımda o kayıtları çok kullandım. MacBook'un mikrofon kalitesi de muazzam. Artı 0 Eksi Çözüm
Benim işimi bugüne kadar hep gördü. Videolarımda o kayıtları çok kullandım. MacBook'un mikrofon kalitesi de muazzam.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.903 Çözümler 160 Beğeniler 13.274 Yer United Kingdom 28 Mart 2024 #6 Recep Baltaş dedi: Benim işimi bugüne kadar hep gördü. Videolarımda o kayıtları çok kullandım. MacBook'un mikrofon kalitesi de muazzam. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşünüyorum ben de hocam. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Benim işimi bugüne kadar hep gördü. Videolarımda o kayıtları çok kullandım. MacBook'un mikrofon kalitesi de muazzam. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşünüyorum ben de hocam.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 31 Mart 2024 #7 MacBook için olabilecek en iyisi yine bir Apple hizmetidir. İşimi görecek bir Apple hizmeti varsa asla üçüncü parti yazılım bakmam. Artı 0 Eksi
MacBook için olabilecek en iyisi yine bir Apple hizmetidir. İşimi görecek bir Apple hizmeti varsa asla üçüncü parti yazılım bakmam.
Marceline Yazı İşleri Müdürü Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 116 Beğeniler 115 1 Nisan 2024 #8 Kayıt kalitesi çok iyi ancak, bitrate seçme olmadığı için dosya boyutları aşırı büyük oluyor bir yere atarken vs uğraştırıyor. Artı 0 Eksi
Kayıt kalitesi çok iyi ancak, bitrate seçme olmadığı için dosya boyutları aşırı büyük oluyor bir yere atarken vs uğraştırıyor.