developerman

Uzman
Merhaba MacBook Pro M4 kullanıyorum ve bu kılıfı aldım şu an. Bu kılıf bilgisayara fiziksel olarak bir zararı olur mu?

1759567592856.webp

1759567610123.webp

1759567623484.webp

Bildiğim kadarıyla ekran kapandığı zaman arada boşluk kalmaması lazım, sanki kılıf yokmuş gibi olmalı. Ben de kılıf almayı düşünüyorum macbook aire fakat bir türlü emin olamadım gerek var mı diye ama çok çizilecek gibi duruyor.

Hicbir laptopta kilif kullanilmaz bu kilif muhabbeti sadece MacBook'larda var farkindaysaniz. Apple kullanicilarina fazladan urun satabilmek icin olusturulmus bir sey tamamen ihtiyactan degil. Cihazin gereksiz yere isinmasina neden olur.

Hicbir laptopta kilif kullanilmaz bu kilif muhabbeti sadece MacBook'larda var farkindaysaniz. Apple kullanicilarina fazladan urun satabilmek icin olusturulmus bir sey tamamen ihtiyactan degil. Cihazin gereksiz yere isinmasina neden olur.
Hocam çizilme falan oluyor mu kılıfsız kullanımda? Bence kasanın hissiyatı ve inceliği çok iyi kılıfın bunu bozacağını düşünüyorum.

Zamanla hep kılıfla kullanıldığından izleri olan MacBook'lar gördüm. Yapabiliyor ürününe göre sanırım.

Hocam çizilme falan oluyor mu kılıfsız kullanımda? Bence kasanın hissiyatı ve inceliği çok iyi kılıfın bunu bozacağını düşünüyorum.

M1 MBP ilk ciktiginda almistim, 2025'e girerken de M4 MBP'ye gectim bu surede disarida da cokca kullandim cizilme - renk atma vs. yasamadim. Bir yerden alip bir yere koyarken biraz dikkatli olmak yeterli bence.

Çizikler bilgisayarınızın performansını düşermeyecek. Dikkatli kullanmanız kılıfdan daha çok yarar sağlar size.