Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, sadece M serisi işlemcilere gelecek diye biliyorum.
macOS Sequoia Preview
macOS Sequoia brings effortless window tiling, web browsing with fewer distractions, new iPhone Mirroring, and support for Apple Intelligence.
www.apple.com
Aşağıda desteklenen cihazlara bakarsan Intel tabanlı Mac'lerin bu güncellemeyi aldığını görebilirsin. Yani sadece M işlemcilere gelmiyor.
Bence gelmez.
- Makaleler
- 3
2019 Mac Pro desteklenene kadar sağlıklı Hackintosh sistemler görmeye devam edebiliriz. Beklemek lazım.
Intel işlemcili desteklenen Mac'ler halen olduğu için kurulabilir.
Gelir hocam niye gelmesin? Halihazırda Hackintosh kullanan var ise gerekli Kext yapımcıları Kext'lerini Sequoia sürümünü destekleyecek şekilde bir update yayınladıklarında Kext'leri güncelleyip (genellikle beta sürümü olarak yayınlarlar) Sequoia Developer Beta'ya update yapabilirler.
Yanlış bilgi
macOS Sequoia Preview
macOS Sequoia brings effortless window tiling, web browsing with fewer distractions, new iPhone Mirroring, and support for Apple Intelligence.
www.apple.com
Aşağıda desteklenen cihazlara bakarsan Intel tabanlı Mac'lerin bu güncellemeyi aldığını görebilirsin. Yani sadece M işlemcilere gelmiyor.
Çözüm
Furkan8101
Gelişen
O zaman OpenCore patch Legacy'de bekliyeceğim sanırım