Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
United Kingdom
Kendi hazırladığım EFI ile kurulumu yaptım ancak benim önceden yaptığım monitör ayarından olduğunu tahmin ediyorum, beyazlar çok parlak görünüyor. Beyazın altında bir yazı varsa o asla görünmüyor diyeyim. MacOS'un dahili parlaklık değiştirme yeri inaktif durumda, Macbook veya IMac ekranı olmadığından dolayı galiba tam bilmiyorum, monitor ayarını bozmadan nasıl düzeltebilirim bu durumu? @yusufklncc MacOS'da renk ayarı kısmı var mıdır bu durum için?

Çözüm
  1. Mac’inizde Elma menüsü
    2f77cc85238452e25cb517130188bf99.png
    > Sistem Ayarları’nı seçin, sonra kenar çubuğunda Ekranlar’ı
    03f699f439104b8e89bda1200d9d67aa.png
    tıklayın. (Aşağı doğru kaydırmanız gerekebilir.)

2. Sağda “Renk profili”nin yanındaki açılır menüyü tıklayın, ardından kullanmak istediğiniz profili seçin.
Burayı takip edip deneyebilirsin.

Kaynak
Özelleştirilemiyor ama burası hocam, renk körlüğü, yeşil ekran gibi gibi modlar görünüyor.

1. Mac’inizde Elma menüsü > Sistem Ayarları’nı seçin, sonra kenar çubuğunda Ekranlar’ı tıklayın. (Aşağı doğru kaydırmanız gerekebilir.)
  2. Sağda “Renk profili”nin yanındaki açılır menüyü tıklayın, ardından kullanmak istediğiniz profili seçin.

Kaynak
Peki parlaklık çubuğunu aktif eden bir kext var mıdır?

Monitor ayarlarını sıfırladığımda sorun çözüldü, teşekkürler yine de.
  1. Mac’inizde Elma menüsü > Sistem Ayarları’nı seçin, sonra kenar çubuğunda Ekranlar’ı tıklayın. (Aşağı doğru kaydırmanız gerekebilir.)

Kaynak

1. Mac’inizde Elma menüsü
    2f77cc85238452e25cb517130188bf99.png
    > Sistem Ayarları’nı seçin, sonra kenar çubuğunda Ekranlar’ı
    03f699f439104b8e89bda1200d9d67aa.png
    tıklayın. (Aşağı doğru kaydırmanız gerekebilir.)

Kaynak
Özelleştirilemiyor ama burası hocam, renk körlüğü, yeşil ekran gibi gibi modlar görünüyor.

Kaynak
Peki parlaklık çubuğunu aktif eden bir kext var mıdır?

Monitor ayarlarını sıfırladığımda sorun çözüldü, teşekkürler yine de.

Son düzenleme:
Çözüm