mete01

Üstün
Merhaba. Bu güncellemeyi yapmalı mıyım? Arada kalmamın sebebi ben OCLP ile Ventura yapmıştım. Şimdi Sonoma güncellemesini gördüm? Yapmalı mıyım? Yoksa Oclp ile mi yapmalıyım? Yoksa hiç yapmasam da olur mu? Recep abi videoda Oclp ile yaparsınız tarzı bir şey demişti.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-02-18 18.42.27.webp
    Ekran Resmi 2024-02-18 18.42.27.webp
    128,9 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada cihazınıza kurulmuş Sonoma'ya dair detaylı bir inceleme bulabilirsiniz. DeepL eklentisini kullanarak sayfayı çevirebilirsiniz eğer İngilizceniz yetersiz gelirse.

Ayrıca türkçe kaynak bulamadığım için bu video anlatımdan bilgi alabilirsiniz. Hali hazırda güncel OCLP'ye sahip sisteminiz varsa sistem güncelleme kısmından yapabilirsiniz. Eğer bir şeylere gereksinim duyulursa OCLP bunu kendi halledecektir ve sorunsuz sisteminizi güncelleyecektir.

Burada cihazınıza kurulmuş Sonoma'ya dair detaylı bir inceleme bulabilirsiniz. DeepL eklentisini kullanarak sayfayı çevirebilirsiniz eğer İngilizceniz yetersiz gelirse.

Ayrıca türkçe kaynak bulamadığım için bu video anlatımdan bilgi alabilirsiniz. Hali hazırda güncel OCLP'ye sahip sisteminiz varsa sistem güncelleme kısmından yapabilirsiniz. Eğer bir şeylere gereksinim duyulursa OCLP bunu kendi halledecektir ve sorunsuz sisteminizi güncelleyecektir.

Teşekkür ederim. İngilizcem yeterli ama yine de bu eklentiyle çevireyim. Ne olur ne olmaz.