Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Flox

Başarılı
Merhaba, halka açık ortak bir ağa bağlanmak istiyorum. Bağlantıyı sağlıyorum da fakat internete erişemiyorum. Telefon üzerinden aynı ağa bağlıyım ve internet erişimim var. Fakat Mac cihazımda ağa bağlanıyor fakat login ortak ağa giriş için oluşturulan login sayfasında dahi atmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? DNS sıfırladım, ağı unutup yeniden bağlandım, DHCP'yi yeniledim, aptive.apple.com gibi login sayfasına atabilecek giriş yöntemlerini denedim fakat sonuca ulaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekrardan merhaba, sorunu sistem ayarlarında kısmında bulunan Wi-Fi seçeneğine sağ tıklayarak Servisi Sil seçeneğine tıklayıp Wi-Fi servisini kaldırın. Ardından tekrar aynı menüde sağ altta bulunan '...' simgesine tıklayın ve Servis Ekle seçeneğini seçin. Karşınıza gelen menüden Arabirim kısmına tıklayın ardından Wi-Fi seçeneğini seçin ve Yarat tuşuna basın. Böylece Wi-Fi servisini silip yeniden yüklemiş olacaksınız. Ardından tekrar ağa bağlandığınızda sizi ağın login sayfasını yönlendirmeli. Ekteki görsellerden destek alabilirsiniz.

1.webp

2.webp

3.webp

Dosya Ekleri

• int2.webp
    int2.webp
    182,1 KB · Görüntüleme: 41
Tekrardan merhaba, sorunu sistem ayarlarında kısmında bulunan Wi-Fi seçeneğine sağ tıklayarak Servisi Sil seçeneğine tıklayıp Wi-Fi servisini kaldırın. Ardından tekrar aynı menüde sağ altta bulunan '...' simgesine tıklayın ve Servis Ekle seçeneğini seçin. Karşınıza gelen menüden Arabirim kısmına tıklayın ardından Wi-Fi seçeneğini seçin ve Yarat tuşuna basın. Böylece Wi-Fi servisini silip yeniden yüklemiş olacaksınız. Ardından tekrar ağa bağlandığınızda sizi ağın login sayfasını yönlendirmeli. Ekteki görsellerden destek alabilirsiniz.

1.webp

2.webp

3.webp

Çözüm