Enes Sakai

Çalışkan
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi Sosyaller iyi bayramlar diliyorum klavyem madlions mad 68 he siyah RGB modelini almıştım fakat tuşlarını beğenmedim geceleri göremiyorum klavyeyi onun için beyaz pudding keycap arıyorum bu klavyeye uygun pudding keycap önerirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi Sosyaller iyi bayramlar diliyorum klavyem madlions mad 68 he siyah RGB modelini almıştım fakat tuşlarını beğenmedim geceleri göremiyorum klavyeyi onun için beyaz pudding keycap arıyorum bu klavyeye uygun pudding keycap önerirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.
- Madlions Mad68 HE klavyeniz için beyaz pudding keycap arıyorsanız, aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:

1. Akko Pudding Keycaps: Bu set, hem beyaz renk seçeneği sunuyor hem de RGB ışık geçişine imkan tanıyor. Akko'nun pudding keycap setleri genellikle yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.

2. Ducky Pudding Keycaps: Ducky de yüksek kaliteli pudding keycap setleri sunar. Beyaz set özellikle şık bir görünüm sağlar ve RGB aydınlatmayı güzel bir şekilde gösterir.

3. Glorious PC Gaming Race Keycaps: Glorious'nın keycap'leri de oldukça popülerdir. Beyaz pudding keycap setleri, RGB ışık geçişini artırarak klavyenizin görünümünü güzelleştirir.

4. YMDK Pudding Keycaps: Bu set de beyaz renk seçeneği sunar ve uyumlu bir şekilde Mad68 HE klavyenizle kullanılabilir. RGB ışık geçişine de olanak tanır.

- Alacağınız keycap setinin boyutlarını ve uyumluluğunu kontrol etmek için klavyenizin teknik özelliklerini de dikkate almayı unutmayın. Bu şekilde klavyenizle tam uyumlu bir keycap seti bulmuş olursunuz.