Mafia 3 çalışmıyor

Makaleler
5
GOG'dan Mafia 3 indirdim 50 GB'lik bir şey indirdi ama açılmıyor. 2 part olarak indirdi. Bir tane daha var onu da indireyim mi 50 GB?

Son düzenleyen: Moderatör:
''Offline backup installer'' yani bildiginiz GOG olmadan oyunu kurar gibi kurabileceginiz bir setup indiriyorsunuz. Bu adi ustunde ''backup'' icin. Coktan indirdiyseniz bu installer ile oyunu kurabilmeniz (Galaxy bunu otomatik tanimayabilir), daha indirmediyseniz baska bir turlu direkt GOG Galaxy'den indirip oynayabileceginiz bir surum olmali, bunun yerine onu indirin.

Sanki normal sürümü indirmiyorsunuz gibi. İki part ise diğerini de indirin.

Hocam offline yazanı da indirince oyun açıldı ancak 100 GB yer kaplıyor diskimde. Oyunu GOG üzerinden sildim 50GB silindi hala bir Mafia 3 var ben bunu nereden bulabilirim? Onu da silip temiz kurulum yapayım.

Hocam offline yazanı da indirince oyun açıldı ancak 100 GB yer kaplıyor diskimde. Oyunu GOG üzerinden sildim 50GB silindi hala bir Mafia 3 var ben bunu nereden bulabilirim? Onu da silip temiz kurulum yapayım.
Kurarken ellemediyseniz C:\GOG Games\ ya da C:\Games\ gibi bir klasorde olmasi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…