wezkez

Çalışkan
Mafia The Old Country'yi hem internetli hem internetsiz açmayı denedim ama olmadı.

Ekran görüntüsü 2025-08-22 022140.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-22 022229.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Topluluk ve profil gibi sekmelere erişiminiz yoksa veya kısıtlıysa, hesap çevrimdışı hesaptır. Çevrimdışı hesaplarda sadece kütüphanedeki oyunlar indirilip çevrimdışı oynanır. Mafia The Old Country oynamak içinde sanırım çevrimiçi olunması gerekiyor. Fakat hesap çevrimiçi olmadığı için oynanmıyor.

Topluluk ve profil gibi sekmelere erişiminiz yoksa veya kısıtlıysa, hesap çevrimdışı hesaptır. Çevrimdışı hesaplarda sadece kütüphanedeki oyunlar indirilip çevrimdışı oynanır. Mafia the old country oynamak içinde sanırım çevrimiçi olunması gerekiyor. Fakat hesap çevrimiçi olmadığı için oynanmıyor.

Oyuna bir kere girince çevrimdışı oynayabiliyordum ve oyunu dün bitirdim zaten çok da güzel oyundu.

Oyunda Denuvo koruması olduğu için günlük 5 cihaz hakkı tanınıyor. Her gün de sıfırlanıyor bildiğim kadarıyla, yarın öğlen tekrar çevrimiçi açmayı deneyip, açıldıktan sonra çevrimdışı olarak oynamayı dene hocam.

Oyunda Denuvo koruması olduğu için günlük 5 cihaz hakkı tanınıyor. Her gün de sıfırlanıyor bildiğim kadarıyla, yarın öğlen tekrar çevrimiçi açmayı deneyip, açıldıktan sonra çevrimdışı olarak oynamayı dene hocam.

Hocam bir üstteki mesajı okursanız sevinirim :)

Son düzenleme:
@wezkez Okudum zaten, aynı şeyi ben de yaşadığım için söylüyorum, başta ben de ilk çevrimiçi açıp sonrasında sorunsuz şekilde çevrimdışı şekilde oyunu bitirdim, daha sonra dediğim gibi cihaz sınırlaması sıfırlandığı için hakkımı kaybedip girememiştim. Bilgisayarın tekrar 5 cihazdan birisi olarak tanımlanırsa yine girer oynarsın, aksi takdirde çalışmıyor. Yani bir kere çevrimiçi açtım her gün oynayabilirim diye bir durum söz konusu değil, her gün yenileniyor.

@wezkez okudum zaten, aynı şeyi ben de yaşadığım için söylüyorum, başta ben de ilk çevrimiçi açıp sonrasında sorunsuz şekilde çevrimdışı şekilde oyunu bitirdim, daha sonra dediğim gibi cihaz sınırlaması sıfırlandığı için hakkımı kaybedip girememiştim. Bilgisayarın tekrar 5 cihazdan birisi olarak tanımlanırsa yine girer oynarsın, aksi takdirde çalışmıyor. Yani bir kere çevrimiçi açtım her gün oynayabilirim diye bir durum söz konusu değil, her gün yenileniyor.

O dediğinizi yaşamadım çünkü oyunu bende tek oturuşta bitirdim hocam zaten sildiğim için bir daha da denemedim girmeyi belki yine aynı hatayı verir bilmiyorum.