Mafia II (Classic) oyununda ilk ara sahne hariç ses çalmıyor. Eğer bu sorunu yaşıyorsanız Steam üzerinde sesi 44 Hz al, DirectX veya PhysX'i tekrar yükle (ne alakaysa) ya da oyun içi ses ayarlarını normal kaliteye seç gibi cevaplar var. Belki biri işe yaracaktır.
Ben USB girişli bir kulaklık kullanıyorum. Bu kulaklıkta sadece ilk ara sahnede (oyundan bağımsız video) ses geliyor. Ancak oyunun ara sahnelerine ve oyuna geçince ses gelmiyor.
Kısaca çözüm USB kulaklığı değiştirmek. Oyun, jak girişli kulaklıkta sesi sorunsuz veriyor.
Oyun maalesef eski olduğundan, kendi ses kartı olan USB kulaklıklarda çalışmıyor.
Çözümü bulduğum yer:
steamcommunity.com
Bir ara böyle oyunlar için jak girişli hoparlör veya kulaklık da almam gerekiyor. Eski dandik bir kulaklık taktım. Ses en sonda bile çok az geliyor.
Ben USB girişli bir kulaklık kullanıyorum. Bu kulaklıkta sadece ilk ara sahnede (oyundan bağımsız video) ses geliyor. Ancak oyunun ara sahnelerine ve oyuna geçince ses gelmiyor.
Kısaca çözüm USB kulaklığı değiştirmek. Oyun, jak girişli kulaklıkta sesi sorunsuz veriyor.
Oyun maalesef eski olduğundan, kendi ses kartı olan USB kulaklıklarda çalışmıyor.
Çözümü bulduğum yer:
SOUND!! :: Mafia II (Classic) General Discussions
when im in a cutscene i cant hear any of the characters voices. all other audio works so my audio is fine. ive tryed all the settings and restarting the game but nothing works can anyone help as its making the game boring
Bir ara böyle oyunlar için jak girişli hoparlör veya kulaklık da almam gerekiyor. Eski dandik bir kulaklık taktım. Ses en sonda bile çok az geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: