Greens1903 8

Becerikli
Merhaba arkadaşlar.

Mafia III: Definitive Edition'da bazı şeylerin cevaplarına ihtiyacım var.
  1. Silahçı nasıl çağırılıyor?
  2. Toplanabilir yeşil eşya neye yarıyor?
  3. Topladığım eşyaların hangi bölgeden toplandığını göremez miyim?
Rockstar'da Launcher'dan görünüyordu nereden aldık ya da ne eksik vs. gibisinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Oyunu 35 saat civarı oynadım ve hatırladığım kadar cevap vereceğim.
  1. Mouse'un orta tuşuna basılı tutarak çağırabilirsin.
  2. Düşman bölgeleri ve toplanabilir içerikleri açmaya yarıyor.
  3. Topladığın eşyaları herhangi bir yerden göremiyorsun diye biliyorum. Playboy dergileri vs hariç.

Merhaba,

1. Mouse'un orta tuşuna basılı tutarak çağırabilirsin.
  3. Topladığın eşyaları herhangi bir yerden göremiyorsun diye biliyorum. Playboy dergileri vs hariç.
Kütüphanemde serisi duruyor ama suratına bakmadım henüz. Oynanır mı ?

Kütüphanemde serisi duruyor ama suratına bakmadım henüz. Oynanır mı ?
Hocam şöyle söyleyim, oyunun ilk açılış kısımları gerçekten güzel. Oyuna güzel bir başlangıç ile giriyorsun fakat sonrasında oyun tekrara biniyor. Mafia adamlarını öldürmek için bölgelerinde sürekli aynı görevleri yapıyorsun. İnsanların bu şekilde tekrara bindiği için oyunu sevemediler.

Ha dersen bu tarz oynayış hoşuma gidiyor işte o zaman oynamanı öneririm. Ben yanlış hatırlamıyorsam 3 kere bitirmişimdir oyunu. O dönem araba sürüş fizikleri, oynanışı vs hoşuma gittiği için sıkılmadan oynamıştım.

Merhaba,

1. Farenin orta tuşuna basılı tutarak çağırabilirsin.

Ben şu an ıvır zıvırları topluyorum hikaye de vurulduktan sonra ilerlemedim, mouse orta tuşuna bastım olmadı, dedim ben mi yanlış yapıyorum bir şey yok silahlar çıkıyor, neyi açıyor yani. Playboy dergilerini görüyorum ama şöyle göremiyoruz sanırım örnek şehir merkezinden topladım ama hepsini aldım mı bilmiyorum, ben karışık topladım şu an nerede eksik bilmiyorum bazı yerler hikayeyle alakalı sanırım açılmıyor oralarda var ama gerisi nerede bilmiyorum. :)