Evet hikaye ilerledikçe silah ve para emanet etme eklendi.
Bir de herkese eşit şekilde bölge dağıtmak önemli. Yoksa görevler, silahlar ve yeni özellikler açılmıyor. Ben bunu geç fark ettiğim için Cassandra'ya bölge ver diyor şu an. Onu vermeden ilerlemiyor oyun. Diğer görevlerden bir şekilde alınan bölgeyi vermem lazım. Bide küçük bölge istemiyor. Ana görevlerden sonra masaya oturduğumuz büyük bölgelerden istiyor. Yavaş yavaş tadını çıkararak oynuyorum bakalım.

Bir de herkese eşit şekilde bölge dağıtmak önemli. Yoksa görevler, silahlar ve yeni özellikler açılmıyor. Ben bunu geç fark ettiğim için Cassandra'ya bölge ver diyor şu an. Onu vermeden ilerlemiyor oyun. Diğer görevlerden bir şekilde alınan bölgeyi vermem lazım. Bir de küçük bölge istemiyor. Ana görevlerden sonra masaya oturduğumuz büyük bölgelerden istiyor. Yavaş yavaş tadını çıkararak oynuyorum bakalım.

İlk ele geçirdiğimizde cassandra hariç ortak yoktu ki zaten hepsini ona verdim.

İlk ele geçirdiğimizde cassandra hariç ortak yoktu ki zaten hepsini ona verdim.
İlerleyen görevlerde Vito ve Burke'a da verin hocam. Hep aynı kişilere verince ve dengeyi sağlayamayınca aranız bozuluyor. Açılan silahlar ve özellikler kapanıyor. Kullanamıyorsunuz. Tekrar bölge verince açılıyor.

İlerleyen görevlerde Vito ve Burke'a da verin hocam. Hep aynı kişilere verince ve dengeyi sağlayamayınca aranız bozuluyor. Açılan silahlar ve özellikler kapanıyor. Kullanamıyorsunuz. Tekrar bölge verince açılıyor.

Alınan tüm bölgeler zaten karakterlerin yerlerine göre verilmiyor mu.

Alınan tüm bölgeler zaten karakterlerin yerlerine göre verilmiyor mu.
Hayır hocam istediğiniz kişiye verebiliyorsunuz. Bölge verme ekranında sağ sol ok tuşlarıyla diğer kişileri de seçebiliyorsunuz. Ekranda kaybedeceğiniz ve kazanacağınız özellikler, para miktarı vs. yazıyor. Dengede tutarsanız kayıp olmuyor. Birine fazla bölge giderse diğerlerinden -50000 dolar gelir, özellikler, silahlar vs. yaptırımları oluyor.

Hayır hocam istediğiniz kişiye verebiliyorsunuz. Bölge verme ekranında sağ sol ok tuşlarıyla diğer kişileri de seçebiliyorsunuz. Ekranda kaybedeceğiniz ve kazanacağınız özellikler, para miktarı vs. yazıyor. Dengede tutarsanız kayıp olmuyor. Birine fazla bölge giderse diğerlerinden -50000 dolar gelir, özellikler, silahlar vs. yaptırımları oluyor.

Ben şimdi vitoyu kurtarmadan hellowu ele geçirdim her yeri cassandra verdim. Diğerleri zaten ekipte değildi.