Penguen

Üstün
Makaleler
5
Yer
Orion Arm
Hangar 13 tarafından geliştirilen ve Mafia serisinin dördüncü oyunu olacak olan Mafia: The Old Country, Gamescom etkinliğinde duyuruldu!

Oyunun Sicilya adasında geçeceğini de bu duyuru sayesinde doğrulamış olduk.

1724184273660.webp

Kaynak: Gamescom 2024 Opening Night Live

Mafia: Definitive Edition gibi fena olmayan bir iş çıkarırlarsa Mafia 3'ten kalan kötü şöhretlerini tamamen kırarlar herhalde.

Seriyi sevenler için umarım güzel bir oyun olur.

Hangar 13 bir daha hiçbir şey yapmasın. Canım seriyi mahvetti.

Sibiryada geçmesi güzelmiş, güzel bir hikayeli oyun çıkabilir ama Hangar 13 yapımcıysa çok bir şey beklemiyorum yani.
Katılmıyorum. Mafia: Definitive Edition'da çok iyi iş çıkarttılar. Mafia III vakası sebebiyle Hangar 13'e kötü bakılmamalı. Bekleyip göreceğiz.

Hangar 13 bir daha hiçbir şey yapmasın. Canım seriyi mahvetti.
Mafia 3'ün çok kötü çıkmasının sebebi tamamen Hangar 13'ün suçu değil, 2K'inde suçudur. Oyunun GTA vari bir şey olmasını ve görevlerin tekrar etmesini isteyen 2K idi.

Hangar 13 kendilerini Mafia 1 Remake ile affetmişti, eğer 2K tekrar zorlamazsa bu tip şeyleri, güzel bir şey gelebilir aslında.

Geçenlerde yine canım çekmişti ve Mafia 1 DE'ye sarmıştım. Umarım bu yeni oyun güzel olur.

Ayrıca ben oyunda zıplamak istiyorum artık. Mafia karakteri zıplayınca karizması çizilmiyor yani benim gözümde. Oyun mekaniklerini de çeşitlendirirler umarım.