Detaylar
Kim cevapladı?Apex
Uzman
Merhaba,VirusTotal'e göre yama virüs içeriyor, para verip aldım, sebebi nedir hocam ?
Eki Görüntüle 175184
Normalde göstermiyordu. Sonradan flaglemiş olmalı. False-positive bir sonuç, dikkate almanıza gerek yok. 66 anti-virüs programının içinde en adı sanı dahi bilinmeyen anti-virüs programı şüpheli olarak işaretlemiş sadece. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca, virüs dağıtacak olsak yama ücretli olmazdı, o açıdan da düşünün
Merhaba,
Normalde göstermiyordu. Sonradan flaglemiş olmalı. False-positive bir sonuç, dikkate almanıza gerek yok. 66 Anti-Virüs programının içinde en adı sanı dahi bilinmeyen Anti-Virüs programı şüpheli olarak işaretlemiş sadece. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca, virüs dağıtacak olsak yama ücretli olmazdı, o açıdan da düşünün![]()
Eski yamalarınızı kullandım, güvensizlik söz konusu değil. Kaspersky Free ile kapsamlı tarama gerçekleştirdim, virüs yok bilgisayarda. Gönül rahatlığı ile kullanabilir diğer arkadaşlar, elinize sağlık.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Bruhistan, en iyisi az da olsa İngilizce öğrenin. Çeviriyle vs. uğraşmazsınız. Anlamdan, bağlamdan yola çıkarak çeviri yapabilirsiniz.
@ekim, false-positive. Yama programları üçüncü parti programlardır ve virüs programları, üçüncü parti programlarını genelde sevmez. Virüs olmasa bile virüs olarak tespit edebiliyor. False-positive denmesinin sebebi de budur.
@ekim, false-positive. Yama programları üçüncü parti programlardır ve virüs programları, üçüncü parti programlarını genelde sevmez. Virüs olmasa bile virüs olarak tespit edebiliyor. False-positive denmesinin sebebi de budur.
Apex
Uzman
Bizden mi bahsediyorsunuz anlayamadım ama en azından oynanış videosunu izlemeden nasıl bu kanıya vardınız anlayamadım. Ayrıca eskiden hangi oyunda, oyun çıktıktan 3-5 gün sonra insan çevirisi gelmiş? Söyleyin de bilelim. Zira benim bildiğim onu da zamanında Sixth Sense Çeviri olarak Resident Evil: Village oyununda biz yaptık.Eskiden adamlar emek verip 3-5 gündür el çevirisi yapıyorlardı bir oyuna. Şimdi yapay zeka ''AI'' denilen tırt çıktı mertlik bozuldu artık önüne gelen AI kullanıp çeviri yapar oldu.
Bruhistan
Başarılı
Hem sizden hemde bazı çeviri yapan ekiplerden bahsediyorum. Oyun çıktıktan 3-5 gün sonra demiyorum, 3-5 gün çeviri ile uğraşırdılar diyorum.Bizden mi bahsediyorsunuz anlayamadım ama en azından oynanış videosunu izlemeden nasıl bu kanıya vardınız anlayamadım. Ayrıca eskiden hangi oyunda, oyun çıktıktan 3-5 gün sonra insan çevirisi gelmiş? Söyleyin de bilelim. Zira benim bildiğim onu da zamanında Sixth Sense Çeviri olarak Resident Evil: Village oyununda biz yaptık.
İngilizce oynayabilirsin oyunlarını dostumHem sizden hemde bazı çeviri yapan ekiplerden bahsediyorum. Oyun çıktıktan 3-5 gün sonra demiyorum, 3-5 gün çeviri ile uğraşırdılar diyorum.