Toplu paketin fiyatı güzel fiyata düşmüşken oynayanlar varsa önerirler mi? Mafia 1 ve 2'nin tekil fiyatı zaten toplamda 12 Dolar yapıyor, yanında bedavadan Mafia 3'ü almış olacağım. Sizce alınır mı? Mafia 1 ve 2 iyiyse yeter, 3 hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Epic'te 3 oyun 90'a dusuyor. Epıc'te ındırım bekle bence.
Emre.py
Üstün
1. Oyun Epic hesabımda vardı, Amazon Prime ile bedavaya getirmiştim. O zaman sadece 2. oyunu almam yeterli olur değil mi? Epic'te çok berbat bir launcher a sahip.Epic'te 3 oyun 90'a dusuyor. Epıc'te ındırım bekle bence.
Sadece Mafia 2 alacaksan yine indirimsiz Epic Games daha uyguna satıyor.
Ama yok ben bunları ara sıra oynarım diyorsan Trilogy de alabilirsin. Epic Games'de de %40 indirim var yine uygun.
Tamamen sana kalmış yani ben Steam'da olsun istiyorum diyorsan 12 $ verilebilir.
Ama yok ben bunları ara sıra oynarım diyorsan Trilogy de alabilirsin. Epic Games'de de %40 indirim var yine uygun.
Tamamen sana kalmış yani ben Steam'da olsun istiyorum diyorsan 12 $ verilebilir.
canbozkurt
Yetkin
Hiç bir oyunu paket içinde almanı tavsiye etmem, sonuçta hepsini oynayacaksan yine al ama genelde sadece 1 tanesini oynuyorsun. Hangisi tarzına daha yatkınsa seçip sadece o oyunu almanı öneririm diğer türlü günün sonunda sadece kütüphanende oynamadığında tonla oyun birikiyor.
Emre.py
Üstün
CS'den düşürdüğüm droplarla alacağım için Steam'den almayı düşünüyorum. Peki Mafia 2 oyun olarak güzel mi?Sadece Mafia 2 alacaksan yine indirimsiz Epic Games daha uyguna satıyor.
Bana soracak olursan ilk oyun kadar güzel değil. Yerelde bir tık fazla seviliyor. Genel olarak yerelde mafya temaları sevildiğinden hikayesi seviliyor. Atmosfer vb. olarak bence ilk oyun çok daha ileride.
Ama 6 $ kesinlikle hak eder. Güzel bir vakit geçirirsiniz.
3. oyun serinin maalesef en zayıf halkası. Yapısı tekdüze, tekrara düşüyor genelde. Özellikle 1. oyun çok güzel bence. Ama alınır mı? Kesinlikle alınır. Hele de güzel indirim yakalanırsa.
Emre.py
Üstün
Genellikle 2. oyun övülüyor genel olarak. 1. Oyun'da Epic'te olduğundan sadece 2. oyunu almayı düşünüyorum.Bana soracak olursan ilk oyun kadar güzel değil. Yerelde bir tık fazla seviliyor. Genel olarak yerelde mafya temaları sevildiğinden hikayesi seviliyor. Atmosfer vb. olarak bence ilk oyun çok daha ileride.
dalmatianpelican
Yetkin
Tamam sadece 2'yi al o zaman 3'u oynamaya gerek yok .1. Oyun Epic hesabımda vardı, Amazon Prime ile bedavaya getirmiştim. O zaman sadece 2. oyunu almam yeterli olur değil mi? Epic'te çok berbat bir launcher a sahip.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-