Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Toplu paketin fiyatı güzel fiyata düşmüşken oynayanlar varsa önerirler mi? Mafia 1 ve 2'nin tekil fiyatı zaten toplamda 12 Dolar yapıyor, yanında bedavadan Mafia 3'ü almış olacağım. Sizce alınır mı? Mafia 1 ve 2 iyiyse yeter, 3 hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım çünkü.

Hiç bir oyunu paket içinde almanı tavsiye etmem, sonuçta hepsini oynayacaksan yine al ama genelde sadece 1 tanesini oynuyorsun. Hangisi tarzına daha yatkınsa seçip sadece o oyunu almanı öneririm diğer türlü günün sonunda sadece kütüphanende oynamadığında tonla oyun birikiyor.

Sadece Mafia 2 alacaksan yine indirimsiz Epic Games daha uyguna satıyor.

Ama yok ben bunları ara sıra oynarım diyorsan Trilogy de alabilirsin. Epic Games'de de %40 indirim var yine uygun.

Tamamen sana kalmış yani ben Steam'da olsun istiyorum diyorsan 12 $ verilebilir.
CS'den düşürdüğüm droplarla alacağım için Steam'den almayı düşünüyorum. Peki Mafia 2 oyun olarak güzel mi?

Bana soracak olursan ilk oyun kadar güzel değil. Yerelde bir tık fazla seviliyor. Genel olarak yerelde mafya temaları sevildiğinden hikayesi seviliyor. Atmosfer vb. olarak bence ilk oyun çok daha ileride.

Ama 6 $ kesinlikle hak eder. Güzel bir vakit geçirirsiniz.

3. oyun serinin maalesef en zayıf halkası. Yapısı tekdüze, tekrara düşüyor genelde. Özellikle 1. oyun çok güzel bence. Ama alınır mı? Kesinlikle alınır. Hele de güzel indirim yakalanırsa.

Bana soracak olursan ilk oyun kadar güzel değil. Yerelde bir tık fazla seviliyor. Genel olarak yerelde mafya temaları sevildiğinden hikayesi seviliyor. Atmosfer vb. olarak bence ilk oyun çok daha ileride.

Ama 6 $ kesinlikle hak eder. Güzel bir vakit geçirirsiniz.
Genellikle 2. oyun övülüyor genel olarak. 1. Oyun'da Epic'te olduğundan sadece 2. oyunu almayı düşünüyorum.