Detaylar
Kim cevapladı?ErdemK
Yetkin
LGA 1700 apartları yok, nereden nasıl temin ederim? Ürünün kutu faturası her şeyi kayıp. 2. el olsa yine alırım, sizce nasıl yol izlemeliyim?
MSI K360 V1 modelini kullanıyorum daha önceden ve o dönem sistem yükseltme için Intel 14. nesil düşünüyordum fakat soğutucumun LGA1700 kiti yoktu. MSI global e yazmıştım ve bana kiti gönderdiler. Ama ben AM5 geçtim
ggbye
Başarılı
MSI K360 V1 modelini kullanıyorum daha önceden ve o dönem sistem yükseltme için Intel 14. nesil düşünüyordum fakat soğutucumun LGA1700 kiti yoktu. MSI global e yazmıştım ve bana kiti gönderdiler. Ama ben AM5 geçtimisterseniz global e mail atmayı deneyin.
Kutu fatura yok elimde sorun yaratır mı?
ErdemK
Yetkin
Kutusu önemli değil. Fatura istemediler benden, sadece soğutucu bloktaki seri numarayı istediler.
ggbye
Başarılı
Kutusu önemli değil. Fatura istemediler benden, sadece soğutucu bloktaki seri numarayı istediler.
Ticket oluşturdum, seri no ve ürünü yazdım. Diğer süreç nasıl olacak? Ücret alınacak mı? Adres isteyecekler mi?
Dosya Ekleri
ggbye
Başarılı
Gelsin gerisi önemli değil. Süreç içinde gelişme olursa size bilgi aktaracağım. Teşekkür ederim.