Vatan'dan direkt gidip aldıysan kutuyu açma mağazadan çıkarma yine alırken sorun yapıyorlar. İade alacakları zaman da nakit değil kupon veriyorlar. İnternet üzerinden alışveriş yaptıysan bile adamlar kupon vermeyi teklif ediyor, yine almamak için her şeyi yapıyorlar. (Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda makul süre içinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır. Ödediğiniz bedel sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu (gider pusulası) olarak tarafınıza verilecektir.)
Kendi sitesinde bile belirtmişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan direkt gidip aldıysan kutuyu açma mağazadan çıkarma yine alırken sorun yapıyorlar. İade alacakları zaman da nakit değil kupon veriyorlar. İnternet üzerinden alışveriş yaptıysan bile adamlar kupon vermeyi teklif ediyor, yine almamak için her şeyi yapıyorlar. (Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda makul süre içinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır. Ödediğiniz bedel sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu (gider pusulası) olarak tarafınıza verilecektir.)
Kendi sitesinde bile belirtmişler.
Kutuyu açmadım hocam.

Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi diyorsun ama işte tamamen elemanların inisiyatifine kalmış bir şey bu artık, 14 gün sorgusuz sualsiz iade olayı sadece netten alımlarda geçerli biliyorsun.

Aynen öyle biliyorum artık aldığım mağazaya götüreceğim orası da almazsa mecburen kullanacağım ne yapalım.

İyi diyorsun ama işte tamamen elemanların insiyatifine kalmış bir şey bu artık, 14 gün sorgusuz sualsiz iade olayı sadece netten alımlarda geçerli biliyorsun.
Acaba başka ürünle değişim istesem kabul ederler mi farklı mağaza da var istediğim ürün.

Almaması normal kanunen almaması gerekli. Mağazadan satımlarda cayma hakkı yok.

MediaMarkt bunu asla yapmıyor. Sırf bu sebepten dolayı oradan alışveriş yapmayı kestim yıllar önce. 3 tane monitör almaya gitmiştim adam diyor ki mağazadan çıkardığınız an iade almayız. Vatan'da böyle bir şey var mı bilmiyorum ama genelde bir şey alırken yardımcı oluyorlar. Mağazayı arayıp bir sorun isterseniz.

Hangi firmaya giderseniz gidin fiziksel satın alımlarda cayma hakkı yoktur. Ürünü görerek alıyorsunuz. Hatta sorun çıkarsa bile almayabiliyorlar.

Aynen öyle biliyorum artık aldığım mağazaya götüreceğim orası da almazsa mecburen kullanacağım ne yapalım.

Acaba başka ürünle değişim istesem kabul ederler mi farklı mağaza da var istediğim ürün.

Elinizdeki ürün ne neyi istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Almaması normal kanunen almaması gerekli. Mağazadan satımlarda cayma hakkı yok.

Hangi firmaya giderseniz gidin fiziksel satın alımlarda cayma hakkı yoktur. Ürünü görerek alıyorsunuz. Hatta sorun çıkarsa bile almayabiliyorlar.

Elinizdeki ürün ne neyi istiyorsunuz?

Elimdeki ürün ekran kartı gittim aldığım mağazaya az önce gittim ekran kartı olduğu için alamıyoruz dediler.