E eleven1 1 Uzman Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Beğeniler 1 Dün 23:23 #1 Kutusunu hiç açmadım, faturası falan duruyor. Bugün aldım yarın da iade etmeyi düşünüyorum. Edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:28
Kutusunu hiç açmadım, faturası falan duruyor. Bugün aldım yarın da iade etmeyi düşünüyorum. Edebilir miyim?
doguconner Gelişen Katılım 18 Ağustos 2026 Mesajlar 47 Beğeniler 12 Dün 23:29 #2 Neden edemeyesin? Tabii ki edersin.
Andrea Kimi Antonelli 92 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Beğeniler 588 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı Dün 23:35 #3 eleven1 dedi: Kutusunu hiç açmadım, faturası falan duruyor. Bugün aldım yarın da iade etmeyi düşünüyorum. Edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Edersin de bazen uğraştırıyorlar kayboldu falan kanma onlara ısrarla iade falan de ama bazen de yaşanmıyor yaşanırsa konu açıp beni etiketle yardımcı olurum.
eleven1 dedi: Kutusunu hiç açmadım, faturası falan duruyor. Bugün aldım yarın da iade etmeyi düşünüyorum. Edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Edersin de bazen uğraştırıyorlar kayboldu falan kanma onlara ısrarla iade falan de ama bazen de yaşanmıyor yaşanırsa konu açıp beni etiketle yardımcı olurum.
Trina 92 Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 875 Beğeniler 483 Dün 23:39 #4 Edersin tabii ki. Çirkeflik yaparlarsa hiç yüz verme kendi iade politikalarını okut
Crestfallen 88 Başarılı Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 660 Çözümler 2 Beğeniler 472 Dün 23:48 #5 Kutuyu açmadıysan sorun yaratacaklarını düşünmüyorum. Kullansaydın, hijyen ürünü olduğu için kulaklıklarda daha küçük satıcılar kolayca kabul etmiyor.
Kutuyu açmadıysan sorun yaratacaklarını düşünmüyorum. Kullansaydın, hijyen ürünü olduğu için kulaklıklarda daha küçük satıcılar kolayca kabul etmiyor.