İtemSatış Mağduriyeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 389

fortunee

Başarılı
İtemsatış üzerinden bir hesap satın aldım. Bu hesap sorunlu çıktı ve satıcı para iadesi yaptı. Sonrasında tutar iade edildi fakat iade edilen tutar bloke bakiye kısmına düştü ve buradan çıkarıp normal bakiyeme geçirmek için benden selfie doğrulaması yapmamı istiyor.

Bu şekilde fotoğraf yükleyecekmişim.
Parayı geri kendi hesabıma çekeyim diyorum onda da 20 TL kesiyor. 0 destek kimse yardımcı olmuyor. Canlı desteğe yapay zeka koymuşlar. Gerçek bir insanla görüşemedim.

Destek sistemine yazdım ve oradan gelen cevap:

En son çare mail attım. İtemsatış eskiden böyle değildi. Yönetim falan değişti herhalde, rezalet bir sistem olmuş. Kendi paramı kullanabilmek için elimde item satış kağıdı tutup, kimliğimi gösterip size selfie atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında platform anonim kullanıcılar tarafından manipüle mi edildi acaba?

Zaten illegal bir site, yani oradan alacağın destek tamamen satıcıyı korumaya yöneliktir. Eğer çok büyük bir paran yoksa hiç uğraşma; kimlik kartını ve fotoğrafını böyle yerlere sakın atma. Hackerlar ellerindeki panellerle senin fotoğrafını her yerde kullanabilirler. Destek ekibiyle konuş; eğer az çok insaflılarsa, bloke edilen tutarı Steam kodu veya herhangi bir alışveriş çeki olarak sana geri iade etsinler.

Sende yapay zeka ile fotoğraf oluşturup at.

Sonra hesabı da kapatırlar. Dolandırmaya çalıştı bizi deyip mağdur duruma düşerler, bir de onlarla uğraşmıyayım

Katılıyorum. Site illegal, illegal hesap satışı da var zaten çalıntı hesaplar, keyler vs. ama eskiden en azından bir canlı destek vardı. Onunla görüşebiliyordun. Şu an kimseye ulaşılmıyor. Destek bileti açıp iade istedim. Mail attım. Muhtemelen parayı iade ederler.

Yok be 1 tane kişi vardır çoklu kişilik bozukluğu var adam bir bakıyorsun konuşma tarzı ayni Samet oluyor Ahmet oluyor.

Hocam zamanında ben fotoğraf ve kimlik bilgilerimi vermiştim sorun çıkartır mı? Hesabımı sildim zaten.

BTK'ye direkt şikayet edin hocam. Korkudan siteyi bile kapatırlar.

BTK'ye direkt şikayet edin hocam. Korkudan siteyi bile kapatırlar.

Kart'a iade edeceklerini söylediler, anlamadım çok mu zordu yani blokeden çıkarıp normal bakiyeye yüklemek. Müşteriyim sonuçta satıcı değilim.

Hocam zamanında ben fotoğraf ve kimlik bilgilerimi vermiştim sorun çıkartır mı? Hesabımı sildim zaten.

Ben atmadım zaten T.C. var, telefon kayıtlı, e-posta var. bir de üstüne selfie çekip kimliğimle beraber fotoğraf isteniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…