Verilen çekler e-pin, altın, hediye kartı gibi şeylerde kullanılmaz genelde. Bazen cep telefonu, bilgisayarda bile kullanmaya izin vermiyorlar. Konuyu başka yere çektiği yok kimsenin okumaya üşenmedim ve okudum.Kim ne derse desin %100 hatalı müşteri temsilcisi. Elinizde kanıtlar olduğu halde diretiyorlar. Okumaya üşenen arkadaşlarda konuyu başka yere çekiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 92
Üstün
Bunu, konu sahibi bilmek zorunda değil. Fakat sohbette bilmek zorundaymış gibi davranılıyor. Kısaca başka yere çekiliyor konu. Ben tek cümleyle belirttim. Okumayıp konuyu başka yere çekenler üstüne alınacaktır zaten.Verilen çekler, e-pin, altın, hediye kartı gibi şeylerde kullanılmaz genelde. Bazen cep telefonunda bile kullanmaya izin vermiyorlar. Konuyu başka yere çektiği yok kimsenin okumaya üşenmedim ve okudum.
Superuser do 42
Uzman
- Makaleler
- 4
Yıllarca e-ticaret pazar yerlerine yazılımcı desteği olarak çalıştım. İstediğin şey sana haklısın deyip sırtını sıvazlamak ama kusura bakma hocam böyle bir şey yok haksızsın. İşi hukuki boyuta taşıdığın senaryoyu düşünelim haksız çıkacaksın hatta markayı kötülemekten üstüne karşı dava bile yersin sana anlatmaya çalıştığım şey bu. Sırf duymak istediğin şeyleri duymak için açmışsın başlığı doğruları söyleyince de agresifleşiyorsun yapma. İyi Sosyaller.
Beyana göre mağdur olduğumu söylüyorum. Kendi hakkımdan, yanlış bilgilendirme sebebiyle feragat ettiğimi belirtiyorum. Bana yanlış bilgilendirme yapıldığını ifade ediyorum. Kredi kartı ile satın alma işlemi gerçekleştirmiştim. Söz konusu para, provizyondan düşene kadar benim paramdır. Ayrıca, Mesafeli Satış Sözleşmesi gereği sahip olduğum 14 günlük iade hakkımın, yanlış bilgilendirme sebebiyle süresinin geçmesine yol açılması nedeniyle mağdur olduğumu söylüyorum. Hâlâ konunun 3.250 TL olduğunu zannediyorsunuz. İnanılmazsınız. Ayrıca, lütfen çalıştığınız firmaları da burada paylaşırsanız sevinirim. Buna göre, okuduğunu anlamadığını düşündüğüm insanları istihdam eden şirketlerden alışveriş yapmamaya özen göstereceğim. Teşekkür ederim.Nereden kendi paranız oluyor? Hangi hakla kendi paran olduğunu savunuyorsun? 1 gün sonra fiyat düşüren birçok firma var. Onu geçtim bu durum genelde direkt distribütör tarafından hatalı fiyat değişimi olabiliyor. Aynısı İncehesap RAM indiriminde oldu bizzat yaşadık. Bazıları aradaki farkı direkt kupon verir, bazıları 300-500 TL'lik kupon verir. Bazıları der iade et bizi ilgilendirmiyor. Daha önce bu tarz şeyler yaşadık biliyoruz, siz konu açtığınıza göre yaşamamışsınız. Tekrar söylüyorum anlamanız için dalga geçer gibi 75 TL kupon verdi bana Hepsiburada.
Erencikefe
Başarılı
İşte okuduğunu anlamayanlardan birisi daha, bu daha çok şunun gibi: Avukat'ın teki sana karşındaki adamın suratına tükürebilirsin diyor, sen de tükürüyorsun. Sonra karşındaki adam sana dava açıyor ve haksız olduğun ortaya çıkıyor. Avukat'ına neden böyle oldu diye danışmaya gittiğinde de Avukat "ben bilmem" diyor. Lütfen bir dahakine yorum yapacaksanız önce konuyu baştan sona okuyup anlayıp yorum yapın ki sonrasında insanlar sizi kale alsın.Okumuyorsun da haklı mı oluyorsun mantığa bak. Yasaları OKUMADIM o zaman sokakta insanların yüzüne tükürebilirim gibi bir şey bu.
Zorunda değil, evet çoğu kişi biliyor ama 3250 TL kupon verilmesi bile büyük şans. Burası Türkiye, arkadaşlar. Ben de isterim, konu sahibiyle ilgilenilsin, hediye kartı vs. alsın. Burada kimsenin kötülüğünü istemiyoruz. Fakat durum ortada, yapılabilecek bir şey yok. Ayrıca firmaları savunduğumuz falan da yok hiçbiri babamın şirketi değil.Bunu, konu sahibi bilmek zorunda değil. Fakat sohbette bilmek zorundaymış gibi davranılıyor. Kısaca başka yere çekiliyor konu. Ben tek cümleyle belirttim. Okumayıp konuyu başka yere çekenler üstüne alınacaktır zaten.
Son düzenleme:
Captain Skriniar 92
Üstün
İşte bu yüzden daha da yamyam olacaksın. Bunlar yamyamsa sende yamyam olacaksın ki hakkını öyle alasın. Kabullenildiği taktirde çok hak yerler böyle.3250 TL kupon verilmesi bile büyük şans burası Türkiye arkadaşlar.
THESANASATS 3
Başarılı
Bunu, konu sahibi bilmek zorunda değil. Fakat sohbette bilmek zorundaymış gibi davranılıyor. Kısaca başka yere çekiliyor konu. Ben tek cümleyle belirttim. Okumayıp konuyu başka yere çekenler üstüne alınacaktır zaten.
Hocam umarım konu sahibinin bahsettiği olay çözülür fakat biz de burada durumu anlatmaya çalışıyoruz olaya haklar açısından bakalım arkadaşın yapacağı maalasef hiçbir haklı talebi yok şikayet etmek dışında. Sebebini de burada anlatmaya çalışıyoruz ama sırf katılmadığımız için olayı başka yere çekiyorsunuz diyorsunuz. Olaya duygusal bakmak isteyen bakabilir ama haklar konusunda maalesef dediğim gibi arkadaşın eli kolu bağlı.
Ya arkadaş madem bu adam bunu bilmek zorunda, bu kural net ve kesin bilinmek zorunda. O zaman neden müşteri hizmetleri bilmiyor? Veya yanlış bilgi veriyor? İki sonuçta da müşteri hizmetleri hatalı işte.
THESANASATS 3
Başarılı
İşte okuduğunu anlamayanlardan birisi daha, bu daha çok şunun gibi: Avukat'ın teki sana karşındaki adamın suratına tükürebilirsin diyor, sen de tükürüyorsun. Sonra karşındaki adam sana dava açıyor ve haksız olduğun ortaya çıkıyor. Avukat'ına neden böyle oldu diye danışmaya gittiğinde de avukat "ben bilmem" diyor. Lütfen bir dahakine yorum yapacaksanız önce konuyu baştan sona okuyup anlayıp yorum yapın ki sonrasında insanlar sizi kale alsın.
Yasalara uymayan talep yerine getirilmez. Her vatandaş bunu bilmek zorunda. Amirin verirse ve ısrar ederse yazılı kağıt isteyerek o zaman illegal talebi yerine getirirsin. Azıcık dışarıya çıkın gerçek hayatı tadın arkadaşlar böyle olmaz bak. Verdiğin örnekte de aslında evet gayet haksızsın avukatın senden illegal talepleri olması o talebi yapmanın meşru olduğu anlamına gelmez.
Superuser do 42
Uzman
- Makaleler
- 4
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, daha fazla tartışmaya lüzum yok. Çok teşekkürler fikirleriniz ve eleştirileriniz için. İyi günler dilerim.
Umarım sizler benim gibi iyi niyetinize istinaden mağdur olmazsınız.
Umarım sizler benim gibi iyi niyetinize istinaden mağdur olmazsınız.