xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 28 Mart 2026 #1 MagSafe powerbank zararlı mı? Mcdodo markasını buldum ama sizler ne dersiniz? Yoksa gereksiz bir harcama mı?
MagSafe powerbank zararlı mı? Mcdodo markasını buldum ama sizler ne dersiniz? Yoksa gereksiz bir harcama mı?
P ploveny Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 246 Beğeniler 153 29 Mart 2026 #2 İhtiyaç meselesi. Böyle bir ihtiyacın var mı? Gün içinde şarjın bitiyor mu mesela. Kablolu daha hızlı şarj ediyor normal olarak.
İhtiyaç meselesi. Böyle bir ihtiyacın var mı? Gün içinde şarjın bitiyor mu mesela. Kablolu daha hızlı şarj ediyor normal olarak.
Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 29 Mart 2026 #3 MagSafe Powerbank'in pil katili olduğu efsanesi biraz abartı. Evet, kablosuz şarj ısı üretiyor ve ısı pil sağlığını kabloya göre %3-5 daha hızlı düşürebilir ama bu bir kullanım tercihi. Mcdodo fena marka değil, en azından koruma devreleri var.
MagSafe Powerbank'in pil katili olduğu efsanesi biraz abartı. Evet, kablosuz şarj ısı üretiyor ve ısı pil sağlığını kabloya göre %3-5 daha hızlı düşürebilir ama bu bir kullanım tercihi. Mcdodo fena marka değil, en azından koruma devreleri var.
ogzhn Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 315 Çözümler 4 Beğeniler 350 29 Mart 2026 #4 En pratik urunlerden birisi. Kablo + powerbank tasiyorum ben gayet kalabalik yaratiyor.