Merak ettim. Yani güzel, kaliteli bir mahalle ama hala yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Apartmanımın baktığı mahallede 1000 Mbps var, üst mahallede var, alt mahallede var kendi mahallemde yok. Halbuki bizim apartmana da fiber kablo çektiler hala altyapı gelemedi. Şans diyebilir miyiz?
- Makaleler
- 6
Bulunan il ve ilçe ye göre değişiyor ya. Şu an benim bulunduğum yerde fiber var kendimde kullanıyorum.
İtachi Uchiha
Yetkin
Bende cadde üzerinde oturuyorum. Fiber yoktur. 5-6 sokak altımda seyrek yapılı binalarda fiber var.
Benim oturduğum mahallede çoğu yerde 1 sene içerisinde altyapı döşendi hatta yan sokaklarda da olmasına rağmen daha bana gelmedi o kadar başvuru yaptık ama nafile. Twitter'da Türktelekom'a mesaj attım iletişim numaramı istediler sonra oturduğum yerde planlama sürecinin hangi noktada olduğunu söyledim ya da var mı diye Kasım'a kadar planlamanın olmadığını söylediler.
Canepe
Uzman
Planlamaya girmesi veya mahallenize TT'de çalışan ensesi kalın birinin taşınması dışında başka bir şansınız maalesef bulunmuyor. Yine de müdürlüğe gidip ön talep başvurusunda bulunun. En azından potansiyeli görsünler, TT açgözlü bir firma. Mahalledeki potansiyeli görürse getirir altyapıyı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Üzülme, bu hayatta @dalmatianpelican gibi olmak da var. Binasına fiber gelir ama altyapısı Turkcell'e ait olur.
Akrabalıkla tada torpille gram alakası yok amcam Türk Telekom'da çalışıyor. Oturduğum evin yanındaki evde fiber var ama bizde yok. Şimdi ben ne desem deyim yine sırayla yapmaya devam edecekler.
EkmekArasiSSD
Uzman
Türk Telekom kısaca sizin mahallede yatırım potansiyeli görmüyorsa ve planlamada değilseniz günahını bile getirmez.