cansaglicak

Uzman
Merhabalar, yakın zamanda yaklaşık 100 metre ilerimdeki bir binama fiber altyapısı kuruldu ve Türk Telekom 1000 Mbps olarak kurulmuş. Adresimde en fazla 60 Mbps alıyorum ve adresimde VDSL altyapı var sanırsam. Altyapı çalışanlarına sorduğumda, “Gecekondu mahallere geç gelir” demişti. (Gecekondu bina–karışık mahallede oturuyorum, daha çok gecekondu var.) Sizce adresime nasıl fiber altyapı getirtebilirim?

Ben TurkNet GigaFiber, yaşadığım yere gelsin diye çevredeki site ve apartman yöneticilerine GigaFiber istiyorum formu doldurtmuştum. Daha tık yok. 😂

Siz Türk Telekom’a doğrudan ulaşıp durumunuzu anlatmayı deneyin, sizin mahallenizi planlayıp planlamadıklarını öğrenin.

Merhabalar, yakın zamanda yaklaşık 100 metre ilerimdeki bir binama fiber altyapısı kuruldu ve Türk Telekom 1000 Mbps olarak kurulmuş. Adresimde en fazla 60 Mbps alıyorum ve adresimde VDSL altyapı var sanırsam. Altyapı çalışanlarına sorduğumda, “Gecekondu mahallere geç gelir” demişti. (Gecekondu bina–karışık mahallede oturuyorum, daha çok gecekondu var.) Sizce adresime nasıl fiber altyapı getirtebilirim?
Hocam sizi hiç ama hiç tanımıyorum ama, sizin gibi kral bir adamı kesinlikle 100 metre için bekletmeyip hemen getireceklerine eminim. Biraz arayıp sorun; belki bir tarih vs. alabilirsiniz.
Yada 100 metre uzaktan birisiyle anlaşıp Cat7 kablo çekin.

Apartmanda yaşıyorsanız toplu imza alıp Türk Telekom'a iletebilirsiniz. Eğer planlarında varsa getirirler.

Bu iş çok sıkıntılı imza toplayıp 2 yıldan fazla bekleyen bile var, CİMER'e yazman talep oluşturman vs. işe yaramıyor. Tek yapabileceğiniz şey formu doldurup beklemek, yine de Türk Telekom merkezine gidip soruşturun olmazsa dilekçe verin. Aynı formu eğer Apartman'da yaşıyorsanız komşularınıza da doldurtun.