İtemSatış Mail değişimli random hesap alınır mı?

TinerciYasin

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, İtemsatış'ta 15 liraya mail değişimli random hesap satılıyor. Biliyorum geri çekilebilir hesaplar ama 15 lira. Bir denemek istiyorum, kısa vadeli de olsa alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 Lira para değil şu devirde.
Al ama yatırım yapma, oyna oyununu geç. Yüksek ihtimal 1-2 gün sonra hesap senin elinden de gidecektir.

15 Lira para değil şu devirde.
Al ama yatırım yapma, oyna oyununu geç. Yüksek ihtimal 1-2 gün sonra hesap senin elinden de gidecektir.
Hocam satıcıya sordum sınırsız garanti var hesap patlarsa yenisini veririm dedi, 1-2 gün olmasa bile 1-2 aya gider aynen.

Hocam satıcıya sordum sınırsız garanti var hesap patlarsa yenisini veririm dedi, 1-2 gün olmasa bile 1-2 aya gider aynen.
Şefim,
Doğru sürekli hesap yenileyeceksin ve bu seni yoracak. Belki oynadığın oyunlarda bıraktığın save'de olamayacaksın. veya aynı kostümün olmayacak gibi gibi gibi... ama dediğim gibi kormana gerek yok bir şey olmaz 15'tlden.

Local save var hocam, hesap değişsen bile save dosyan silinmiyor. Deneyeceğim sağ olun.

Para olmaması bence para verilmesini mantıklı kılmıyor. Yata yata para kazanan sonsuz bir ürünü hiçbir emek harcamadan satan kişilere para kazandırılmasını mantıklı duymuyorum. Hadi Denuvo olan oyunları almaya hak versem o da zaten o tür oyunlar çok fazla kişi ile ortak kullanıldığı zaman bildiğim kadarıyla oynamana izin vermiyor. Onun dışındaki oyunlarda zaten internette kolaylıkla ücretsiz bulunuyor.

Alabilirsiniz. Hesap kısa vadeli de olsa satıcı yenisini vermek mecburiyetinde. Vermezse desteğe başvurarak para iadesi alabiliyorsunuz.

Ortak kullanıldığı zaman hesabı offline çekiyosunuz oynuyosunuz hocam hesaptan atma gibi bi durum yok deneyimledim, ama random hesap satımına bi şey diyemem. Ve satıcılar otomatik guard kod sistemi bile oluşturmuş hesap kendilerinin, oyunları kendileri alıp 100 kişiye satıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…