Sahne becerisi konusunda koç çok zayıf, Ash bunu çözemez Fabre gittiğinde. Soulfly'ı anlarız T3'ten çektiniz getirdiniz T1'e buraları yeni görüyor çocuk, Wicadia dışında bir tane pozitif yok. Maj3r büyük takımların analizinde çok zayıf, Woxic reaction time'da çok yavaş kalıyor, Xanti hâlen sakat ki muhtemelen majör bittiğine göre ameliyat olacak Maj3r gibi.
Bu takıma acilen iyi analistler lazım, B-C planı üretebilmemizi sağlayacak analist lazım. Fabre'nin önüne oyun aklı olarak çok iyi bir koç gelmesi lazım ki bu isim Ash değil NEO olmalı. Bıkkınlık geldi yani artık bana, gelebilecek en kolay ağaç ve Vitality'nin elendiği yerde şampiyonluk konuşabileceğimiz yerde koçu sidde olan bir takıma yeniliyoruz ya.
İlla oyuncu mu değiştireceğiz, NiKo'nun aşırı agresifliğini sindiren Karrigan gibi saygı duyulacak, Wicadia/Soulfly/Woxic gibi bir süperstar bir star bir tane de gelişime açık nispeten çaylak diyebileceğimiz Soulfly'ı mentorleyip onların oyununu ileri taşıyacak apEX gibi oyun zekası olan bir IGL getireceksin J3r'in yerine ve j3r'i Fabre'yle birlikte NEO'nun yanına assistant coach olarak ekleyeceksin. Woxic'i supporter AWP'er, Wicadia'yı Xantares'in önünde entry fragger olarak kullanıp Xantares'i ikinci plana atan bir oyun düzeninde T1 takımları seni alaşağı etmeye aynen böyle devam edecek.
HooXi olur, AleksiB olur(Firepower'ı düşük olabilir ama Woxic ve Xantares ön plana çıkardığı sürece göz ardı edilebilir.). Biri olmalı babacım, bu takımın sahnedeki performansını yükseltip stresi üzerlerinden atacak ve C-D planı oluşturan bir ekip şart artık.

GG WP. Major'da yarı final yapan takımı da öldürmeyin ya. Karşı taraf net üstün oynadı. Adamlar iyiydi.
Mecburen öldüreceğim kusura bakmasınlar, T1-T2 aralığı kafasından çıkamayan Fabre ve büyük takım analizlerinde yetersiz kalan bir Maj3r var. Wicadia-Xantares sana bir yere kadar firepower sunar. Soulfly'a laf yok adam 2T atladı bir anda. Woxic de supporter AWP'er olmadığını artık 2 senedir fark edilmesi lazım. 2 tane super firepowerımız var diye supporter yapıyoruz ama Soulfly mükemmel idare ediyor supportluğu, Woxic'i agro oynatacak 2 iyi taktisyene Major gelir diye düşünüyorum ben artık.

Major yarı final oynayan adamlara bunu derseniz adamlardaki yük öyle büyük olur ki kaybetme korkusuyla kaybederler. Taraftarın etkisi %40 falan.
T1'in baba takımlarıyla oynamadan yarı final yaptım, kura eşleşmesinde form düşüşü olan ama bu majörde kendine gelmeye başlayan Furia'yı yenemedim hem de aşağılanarak yenildim.
Gömeceğim kusura bakmasınlar.