BLSP
Başarılı
Coğrafya için kamp kitabı almana gerek yok hocayı izledikten sonra soru bankası üzerinden testleri çözmen yeterli. Görece olarak zor konular (Dünya'nın hareketleri, eğim hesaplama) üzerinde çok durma çünkü TYT'de sanırsam çok çıkmıyor bu konular ve zor konular doğrusu ama fikir sahibi ol yani genel olarak. Onun haricinde Coğrafya için çok ekstra bir şey yapmana gerek yok. Fizik için Altuğ Hoca'nın kamp setini alacaksan ekstra bir branş denemesi almana gerek yok setin içinde geliyor deneme. TYT genel deneme içinse ilk etapta 345, Metin, Bilgi Sarmal gibi yayınları öneririm ama bu konuda ki tavsiyem şu genel deneme olarak ne bulursan çözMatematik için Hiç Matematik, Mert Hoca konu anlatımı ve soru bankası (Kampı pekiştirmek için her video sonu kendi soru bankasından 1-2 test veriyor) ondan sonra ise 345 ve Eyüp B öğreniyorum-gelişiyorum, bundan sonra branş denemesine mi, yoksa Eyüp B 3d vdd kampına mı geçmeliyim?
Türkçe için Benim Hocam TYT Türkçe ve dil bilgisi kampını izleyeceğim ve dil bilgisi kampının Taktiklerle Dil Bilgisi kitabını alacağım. Bunlar bittikten sonra 345 TYT Türkçe ve branş denemesi ile unutmamak için devam edeceğim. Ayrıca paragraf kitabım var. Paragraf çözmekten zevk aldığım için her akşam 1 test çözüyorum, hem ekstra getirisi olur.
Sosyal için Apotemi Sosyal Konu Özetini aldım. Coğrafya hariç diğer derslere oradan çalışacağım, sadece coğrafyanın kampını Benim Hocam'dan izleyeceğim. Sizce Benim Hocam'dan coğrafya izlerken kampın ders notu kitabını almama gerek var mıdır, yoksa apotemi sosyal konu özeti kitabından çalışıp kampı sadece izleyip geçmeli miyim? Bunlar bittikten sonra sizin dediğiniz gibi sadece coğrafya 345 alıp çözeceğim.
Fen için Benim Hocam'dan biyoloji, kimya kampının ders notlarını alacağım ve kamplarını bitireceğim. Ardından biyoloji ve kimyayı unutmamam için 345 soru bankası veya 345 branş denemesinden hangisini veya ikisini mi almalıyım? Fizik için ise Altuğ Güneş kampını ve kampın kitap setini alacağım. Sizce Altuğ Güneş'in setinde bulunan kitap temeli olmayan beni zorlar mı? Altuğ Güneş'in kampını bitirdikten sonra Fizik için 345 soru bankası almalı mıyım?
Bunların hepsini yaptıktan sonra toplu deneme yapacağım, TYT sınavın seviyesinde olan deneme kitabı öneriniz var mı? (TYT 120 sorudan toplam kaç net yapabildiğimi öğrenmek için)
Yaz tatilinde ise geometriyi bitiririm, 12. sınıfta staj yaparken geometri kafamı yormamış olur. Aralarda sorduğum soruları cevaplarsan aklımda başka bir şey kalmamış oluyor. Tüm cevapların için tekrardan teşekkür ederim.