Bütçe
1.000 TL

talongod

Yetkin
Makaleler
5
Arkadaşlar acilen cevap bekliyorum, fazla vaktim yok. Renk olarak çok önemli değil, illa olacaksa gri-siyah tonlarını tercih ederim. Bilgisayara USB ile bağladığımda çalışması benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Ben şöyle resmi bir kanaldan inceleme de bırakayım herkes görsün. 2 fanlı soğutucu öneren kullanıcı da görsün.

Son düzenleme:

Hocam öneri için teşekkür ediyorum ancak kafamda daha farklı bir stant vardı.

Sayın hocam bende HP Victus 16 var, pek fark yaratacağını zaten düşünmüyorum. Diyebilirsiniz fansız bir stant alabilirsiniz diye, laptop kasasının soğumasını fansıza göre tercih ederim.

Arkadaşımın da bunu kullandığını gördüm, sanırım bunu alacağım. Sormak istediğim bir soru daha var, fanların ışığını kapatabiliyor muyuz?

Hocam öneri için teşekkür ediyorum ancak kafamda daha farklı bir stant vardı.

Sayın hocam bende HP Victus 16 var, pek fark yaratacağını zaten düşünmüyorum. Diyebilirsiniz fansız bir stant alabilirsiniz diye, laptop kasasının soğumasını fansıza göre tercih ederim.

Arkadaşımın da bunu kullandığını gördüm, sanırım bunu alacağım. Sormak istediğim bir soru daha var, fanların ışığını kapatabiliyor muyuz?

Victus 16 için alacaksan hiç alma zaten güzel hava üflüyor. Bu sogutucular kendi sogutmasi vasat olan cihazlarda en belirgin etkiyi yapiyor. Sen PTM uygula geç.

İşlemcin hangisi bilmiyorum ama 14700HX ve 4060 ile Adana sicaginda guzel degerler aliyorum 5 aylık PTM ile.