Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 43
Bir buçuk yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. Tek eksisi, üzerinde dahili bir multimedya fonksiyon kısayolu veya tuşu yok, anlayacağınız direkt olarak klavye üzerinden ses açma/kısma gibi şeyler yapamıyorsunuz.
www.akakce.com
Nedir Bu Redragon?
Redragon, Çin merkezli bir teknoloji firmasıdır ve özellikle fiyat/performans odaklı oyuncu ekipmanlarıyla tanınır. Klavye, fare, kulaklık gibi birçok ürün kategorisi ile dünya genelinde, popülerlik kazanmıştır. Amerika ve Avrupa'da da uygun fiyatlı alternatif arayan oyuncular tarafından sıkça tercih edilir. Kısacası Redragon, bilindik ve güvenilir, fiyatına göre kaliteli ürünler üreten bir firmadır.
Kutu İçeriği
Kutu içeriği bakımından...
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İnceleme Konu 'Redragon K617 Fizz'
Merhaba, bugün sizlere alalı yaklaşık bir sene olan Redragon K617 Fizz klavyeyi inceleyeceğim, iyi okumalar
Nedir Bu Redragon?
Redragon, Çin merkezli bir teknoloji firmasıdır ve özellikle fiyat/performans odaklı oyuncu ekipmanlarıyla tanınır. Klavye, fare, kulaklık gibi birçok ürün kategorisi ile dünya genelinde, popülerlik kazanmıştır. Amerika ve Avrupa'da da uygun fiyatlı alternatif arayan oyuncular tarafından sıkça tercih edilir. Kısacası Redragon, bilindik ve güvenilir, fiyatına göre kaliteli ürünler üreten bir firmadır.
Kutu İçeriği
Kutu içeriği bakımından...
- EsatKa
- fizz redragon
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
SunseTTime
Uzman
Redragon K530 Pro %60 model klavye kullanıyorum, beklentimi karşılıyor açıkçası. Bütçeyi çok az arttırıp alabilirsiniz.
10710
Uzman
Zamanında kullandım, bu fiyatta alınabilecek bir ürün. Öneririm.
ICrewella
Uzman
https://mecmonkey.com/products/aula...pzCBc32liJoMUbuhvw_aem_JDE-t8_Zw90oXmTdp9GaKw
arkadaşlar böyle bir klavye buldum bunun için nediyorsunuz
10710
Uzman
Bu bütçe de manyetik switch tercih etmezdim ben. Modeli de ilk defa duydum. Ama yine de araştırmanı öneririm.https://mecmonkey.com/products/aula...pzCBc32liJoMUbuhvw_aem_JDE-t8_Zw90oXmTdp9GaKw