Bütçe
1.500 TL

conquERROR

Çalışkan
1500 bandında mekanik kalevyte almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Güncel olarak 1.5k altında çok klavye var ve eski uygun fiyatlı klavye konularının çoğu yurt dışı yasağı yokken. Önerileriniz neler oldurdu. Yoğun olarak bilgisayar kulalnıp, oyun oynayıp, yazı yazıp, kurgu yaptığımı belirtmemde fayda var. (tek spesifik isteğim var: Tuşların içi boş olsun yani aydınlatma açıldığı zaman gece tuşları görebileyim, tuşlar boyalı olmasın ve eğer mümkünse yüzde 75 klavye olursa iyi olur ama olması şart değil)

Bu modeller gözüme çarptı:
Havit Gamenote KB870L
Aula S500 Brown Switch
Leaven K620
Havit Gamenote KB885L
(Bu ilk dört modele kanım çok kaynadı)
Gamepower Eva 5
Gamepower Overlord
Redragon K616 Fizz Pro

Başka öneri, tavsiyeniz ya da 100-200 TL konularak daha iyi alınabilecek model önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 Bandında mekanik kalevyte almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Güncel olarak 1.5k altında çok klavye var ve eski uygun fiyatlı klavye konularının çoğu yurt dışı yasağı yokken. Önerileriniz neler oldurdu. Yoğun olarak bilgisayar kulalnıp, oyun oynayıp, yazı yazıp, kurgu yaptığımı belirtmemde fayda var. (Tek spesifik isteğim var: Tuşların içi boş olsun yani aydınlatma açıldığı zaman gece tuşları görebileyim, tuşlar boyalı olmasın ve eğer mümkünse yüzde 75 klavye olursa iyi olur ama olması şart değil)

Havit Gamenote KB870L
Aula S500 Brown Switch
Leaven K620
Havit Gamenote KB885L
Gamepower Eva 5
Gamepower Overlord
Redragon K616 Fizz Pro

Başka öneri, tavsiyeniz ya da 100-200 TL konularak daha iyi alınabilecek model önerileriniz var mı?

Uygun mudur?

200 TL kupon bulunuyor.

1500 bandında mekanik kalevyte almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Güncel olarak 1.5k altında çok klavye var ve eski uygun fiyatlı klavye konularının çoğu yurt dışı yasağı yokken. Önerileriniz neler oldurdu. Yoğun olarak bilgisayar kulalnıp, oyun oynayıp, yazı yazıp, kurgu yaptığımı belirtmemde fayda var. (tek spesifik isteğim var: Tuşların içi boş olsun yani aydınlatma açıldığı zaman gece tuşları görebileyim, tuşlar boyalı olmasın ve eğer mümkünse yüzde 75 klavye olursa iyi olur ama olması şart değil)

Havit Gamenote KB870L
Aula S500 Brown Switch
Leaven K620
Havit Gamenote KB885L
Gamepower Eva 5
Gamepower Overlord
Redragon K616 Fizz Pro

K870t Pro​

Akar.

f87 dediğiniz klavye 2.6k imkansız hocam. 2k ya çıakrsam bile zar zor çıkarım

Uygun mudur?

200 TL kupon bulunuyor.
Hocam attığını ilk 2 ürün cidden çok güzel ama aydınlatma şartlar tuşlarıu görmek için. Tek renk olsun ama yinede aydınlatma olsub

1775861180813.webp

Kuponuyla 2K.

K870t Pro ile Havit Gamenote KB885l arasındayım şu an düşünüce Havit Gamenote KB885LTAm benim aradığım klavye ama hotswap mı anlamadım.