Bütçe
110.000 TL
Hocam ilk olarak fan sayısı etki etse dahi az fan ile daha iyi iş çıkarabilir ve testlerde Acer daha iyi diye aklımda kaldı ikisinin de testlerini inceledim yanlış hatırlamıyorsam Acer daha iyiydi yanlışam düzeltirsiniz yanlış bilgim düzeltilmiş olur.

Emin misiniz hocam? Bu modelin daha testi yok dediğim gibi bu 3 fanlı 5070 12 GB model.

Soğutma olarak Acer derdim ama servis olarak Game Garaj derdim hocam ben muhtemelen.Ayrıyeten Acer ile ASUS'u yapan servis aynı ama yapan kısımlar mı farklıydı öyle bir olay dönmekteydi bir zamanlar.
HP’nin teknik servisinden çok memnunum; online destekleri her ne kadar kötü olsa da teknik servisleri çok iyi. ASUS’ta Game Garaj’dan daha az sorun yaşayacağımı düşünüyorum ama emin değilim."

Zaten o model sıcak çalışıyordu 82 85 arası GPU sıcaklığı veriyordu.
Bu modeli önerebilme sebebim hem soğutmanın güçlenmiş olması hem de 5070 12 GB versiyonu olması.
Victus bazen 90 dereceleri görüyor. Eğer stabil 82 ise bence gayet ideal.

ASUS'a sorsan servis konusu hakkında Game Garaja daha iyi der.
Servis değil de kronik sorunları kastetmiştim.

Victus bazen 90 dereceleri görüyor. Eğer stabil 82 ise bence gayet ideal.

Servis değil de kronik sorunları kastetmiştim.

Sorun yaşarsanız ASUS'a göre çok daha iyi yardımcı olmaktalar onu çok takmazdım ben öyle sorun yaşanılan bir model değil zaten onun dışında rakiplerine göre biraz daha sıcak olduğu bir gerçek ama gene kötü denilemez.

İdeal değil oyunda 82-85 derece hoş bir sıcaklık değil altında fansız stant varken böyle.
Dostum ben de diyorum ki, Victusum bu dereceleri zaten geçiyor. Benim için o noktada pek sorun olmaz gibi.

Sorun yaşarsanız ASUS'a göre çok daha iyi yardımcı olmaktalar onu çok takmazdım ben öyle sorun yaşanılan bir model değil zaten onun dışında rakiplerine göre biraz daha sıcak olduğu bir gerçek ama gene kötü denilemez.

Fiyat noktasında da mantıklı ama bilmiyorum, ne zaman yerli ürün alsam sorun yaşadım, açıkçası pek cesaret edemiyorum.