Bütçe
110.000 TL
Dostum ben de diyorum ki, Victus'um bu dereceleri zaten geçiyor. Benim için o noktada pek sorun olmaz gibi.

Fiyat noktasında da mantıklı ama bilmiyorum, ne zaman yerli ürün alsam sorun yaşadım, açıkçası pek cesaret edemiyorum.

Bunu o Monster ve Excalibur ile kıyaslamayın onun dışında bir dereceye sabitlersiniz rahat edersiniz.

Yediğin kısıtlamayı fark etmiyorsun o zaman. 80 üstü derecelerde çoğu cihaz tam performansını gösteremez ki.

O fan sesini çekmektense dereceyi sabitlerim ben genel olarak çünkü performans farkı minimal olurken fan sesi değişiyor.

O fan sesini çekmektense dereceyi sabitlerim ben genel olarak çünkü performans farkı minimal olurken fan sesi değişiyor.

Haklısın ama aldığın ürünü tam performansta kullanamamak çok kötü bir durum.
Bir render almak veya herhangi bir profesyonel iş için kullanmak istediğinde 3 fanlı modeli mumla aratır.

Oda sıcaklığı 40 derece civarı olunca 90 dereceyi görebiliyor. Normalde soğutmasından memnunum ama bazen fanları Full RPM çalıştırmam gerekiyor.

Yine de 90 derece olması mümkün değil pump out olmuştur.

Ekran kartı 90 derece çalışacak bir birim değildir.

Bir render almak veya herhangi bir profesyonel iş için kullanmak istediğinde 3 fanlı modeli mumla aratır.

Orası öyle şimdi o konuta değinmem gerekiyor normalde haklısınız ama günlük kullanım olarak gayet mantıklı bir tercih.

Soğutmasından mennunsanız orada bir sorun var demektir bence çünkü ben iyi diyemezdim.

Dediğim gibi bazen 90 görüyor. Uzun süre bilgisayarı açık bırakıp sonra Omen Hub'dan performans moduna almadan oyuna girince ısınıyor. Genelde 65-70 gibi seyrediyor, bazen 50-55 derecelerde kullanıyorum. Bilgisayar direkt masayla temas ediyor, ekstra bir şey kullanmıyorum.

Dediğim gibi bazen 90 görüyor. Uzun süre bilgisayarı açık bırakıp sonra Omen Hub'dan performans moduna almadan oyuna girince ısınıyor. Genelde 65-70 gibi seyrediyor, bazen 50-55 derecelerde kullanıyorum. Bilgisayar direkt masayla temas ediyor, ekstra bir şey kullanmıyorum.

O yüzden olabilir aslında. Stant kullanman iyi olur fansız olsa bile kâr.

Yine de 90 derece olması mümkün değil pump out olmuştur.

Ekran kartı 90 derece çalışacak bir birim değildir.

Zaten işlemci 90 dereceyi görüyor ekran kartı değil.

O yüzden olabilir aslında. Stant kullanman iyi olur fansız olsa bile kâr.
Evet, haklısın.