shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.475 Çözümler 3 Beğeniler 1.543 Bugün 00:57 #31 anıl.wav dedi: Zaten işlemci 90 dereceyi görüyor ekran kartı değil. Genişletmek için tıkla... O normal bir durum zaten. Sen yine de attığım modeli değerlendir.
anıl.wav dedi: Zaten işlemci 90 dereceyi görüyor ekran kartı değil. Genişletmek için tıkla... O normal bir durum zaten. Sen yine de attığım modeli değerlendir.
KS KS anıl.wav Uzman Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 4 Bugün 00:58 #32 Aslında biraz da bu ısı olayından AMD almak istemiyorum. Intel Ultra işlemciler nasıl bilmiyorum ama 9. Nesillerde ısınıyor diye biliyorum. shiedae3 dedi: O normal bir durum zaten. Sen yine de attığım modeli değerlendir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Muhtemelen birkaç ay sonra alacağım, ilk önce Victus'u satmam lazım.
Aslında biraz da bu ısı olayından AMD almak istemiyorum. Intel Ultra işlemciler nasıl bilmiyorum ama 9. Nesillerde ısınıyor diye biliyorum. shiedae3 dedi: O normal bir durum zaten. Sen yine de attığım modeli değerlendir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Muhtemelen birkaç ay sonra alacağım, ilk önce Victus'u satmam lazım.
TANTUNICIK Becerikli Rezonans Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 926 Beğeniler 470 Bugün 01:03 #33 anıl.wav dedi: Aslında biraz da bu ısı olayından AMD almak istemiyorum. Intel Ultra işlemciler nasıl bilmiyorum ama 9. nesillerde ısınıyor diye biliyorum. Tamamdır. Muhtemelen birkaç ay sonra alacağım, ilk önce Victus'u satmam lazım. Genişletmek için tıkla... Çok eski zamanlardan kalmışınız çok.
anıl.wav dedi: Aslında biraz da bu ısı olayından AMD almak istemiyorum. Intel Ultra işlemciler nasıl bilmiyorum ama 9. nesillerde ısınıyor diye biliyorum. Tamamdır. Muhtemelen birkaç ay sonra alacağım, ilk önce Victus'u satmam lazım. Genişletmek için tıkla... Çok eski zamanlardan kalmışınız çok.
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.475 Çözümler 3 Beğeniler 1.543 Bugün 01:05 #34 anıl.wav dedi: Aslında biraz da bu ısı olayından AMD almak istemiyorum. Intel Ultra işlemciler nasıl bilmiyorum ama 9. nesillerde ısınıyor diye Genişletmek için tıkla... Termali iyi aslında ama sende 32 çekirdekli 5.4GHz Boost clock 64MB önbellekli bir CPU olsan ısınırsın. Masaüstüden daha iyi bir işlemci yani.
anıl.wav dedi: Aslında biraz da bu ısı olayından AMD almak istemiyorum. Intel Ultra işlemciler nasıl bilmiyorum ama 9. nesillerde ısınıyor diye Genişletmek için tıkla... Termali iyi aslında ama sende 32 çekirdekli 5.4GHz Boost clock 64MB önbellekli bir CPU olsan ısınırsın. Masaüstüden daha iyi bir işlemci yani.
KS KS anıl.wav Uzman Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 4 Bugün 01:07 #35 shiedae3 dedi: Termali iyi aslında ama sende 32 çekirdekli 5.4GHz Boost clock 64MB önbellekli bir CPU olsan ısınırsın. Masaüstüden daha iyi bir işlemci yani. Genişletmek için tıkla... Hayır kendi victusumdan bahsediyorum. TANTUNICIK dedi: Çok eski zamanlardan kalmışınız çok. Genişletmek için tıkla... Kendi deneyimim, ekran kartı yerinden oynamazken işlemci fırlıyor. Discrate moduna almama rağmen sürekli uğraştırıyor dahili ekran kartı.
shiedae3 dedi: Termali iyi aslında ama sende 32 çekirdekli 5.4GHz Boost clock 64MB önbellekli bir CPU olsan ısınırsın. Masaüstüden daha iyi bir işlemci yani. Genişletmek için tıkla... Hayır kendi victusumdan bahsediyorum. TANTUNICIK dedi: Çok eski zamanlardan kalmışınız çok. Genişletmek için tıkla... Kendi deneyimim, ekran kartı yerinden oynamazken işlemci fırlıyor. Discrate moduna almama rağmen sürekli uğraştırıyor dahili ekran kartı.