talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ederim Gigabyte'ın bu modeli soğutma açısından oldukça iyi duruyor aslında. Ancak diğer yanlardan emin olamadım. Bu model özelinde ayrıca bilginiz var mıdır?
Bir de her şeyden bağımsız olarak acaba beklemeli miyim diye düşünüyorum. 1 dönem yani 6 ay bekleme durumum olabilir ancak bu sürede super veya 60 serisi çıkar mı bilmiyorum. Çıkarlarsa fiyatları ne olur o tamamen ayrı bir durum. RAM fiyatları zaten arttı ve daha da artıyor. Artış trendi ekran kartlarını da vurdu.
Tekrardan selam. Bu model özelinde bilgim yok çünkü pek tercih edilen modellerden değil; sırf bu nedenden kaynaklı size doğrudan "Sorunu var / sorunu yok," diyemem. Yine de çoğunluğun aldığı, problem çekmediği bir cihaz almak daha mantıklı.
RTX 50 serisi zaten daha yeni; 1 değil 2 sene de bekleseniz RTX 60 serisi hemen çıkmayacaktır. Super serisi kartlar da mobil tarafa gelmiyor, genellikle Ti kartları getiriyorlar. Bu yüzden alabiliyorsanız daha fazla zam yemeden kararınızı verin.