Bütçe
2.000 TL

hodbino

Üyecik
Uzun zamandır araştırıyorum ama karar veremedim. Bu yüzden tecrübeli arkadaşların yorumunu almak istiyorum. Yeri geldiğinde CS2 gibi rekabetçi oyunlar, yeri geldiğinde hikâyeli ve Co-op oyunlar oynuyorum ve bol bol müzik de dinliyorum. Genel bir kullanıcıyım yani.

Mikrofonlu bir model daha iyi olur benim için; yoksa Cloud III'ü masamda tutup onu mikrofon olarak kullanmak zorunda kalırım. Bir de Type-C değil de 3.5mm alsam bana ne zararı olur?

Bütçe maksimum 2.000 TL.
  • Anakart: ASRock B450M-HDV r4.0
  • Şu an HyperX Cloud III Wireless kullanıyorum.
Başta tangzu WAN'er sg II Type-C almayı düşünüyordum. Ancak kasamda Type-C girişi yok. Ayrıca HyperX Cloud III Wireless'ın kutusundan çıkan USB-C → USB-a adaptörünü kullanmayı planlıyordum. Fakat bunun çalışmama ihtimali de var.

Şu an arasında kaldığım modeller:
  • Tangzu WAN'er sg II.
  • 7Hz elua Ultra.
  • Nicehck tears.

@Simon @Trina

Son düzenleme:
Genel olarak hip hop, trap ağırlıklı. NiceHCK Tears biraz inceledim yabancı incelemelerin çoğu boş para alınmaz gibi şeyler söylenmiş biraz arada kaldım.

Yalnızca rekabetçi fps oynayacaksan tears alabilirsin. Dracomies için en önemli şey vokaller o yüzden beğenmiyor zaten. Çok ciddi rekabetçi oynamıyorsan red lion stok bekleyebilirsin, dinlediğin türe uygun.