Bütçe
2.000 TL
WAN er 2 ve nicehck NK1 sipariş ettim ben az önce de şimdi fark ettim bu kombinasyon ile mikrofonu kullanabilecek miyim ki ben? Sipariş ettikten sonra ChatGPT sorunca öğrendim fikrim yoktu böyle bir şey olduğundan keşke önce haberim olsaymış.

Düz WAN er 2 ve NK1 aldın değil mi? Yoksa red lion falan mı aldın.

Aynı ürünleri kullandığınızı bilmiyordum birebir bu kombinasyon mu var sizde? Nasıl memnun musunuz biraz deneyimlerinizi anlatir misiniz ve mikrofon da çalışıyor mu acaba sorunsuz?

Evet birebir o kombinasyon var, sadece WAN er beyaz renkte bende. Ama ürün aynı zaten. Ben şu an başka IEM kullanıyorum, WAN eri abime vermiştim fakat bayağı memnundum ondan. Mikrofon da sorunsuz kullanılıyor, DAC'ın mikrofon desteği de iyi güzel iletiyor sesi. Ben müziğe fazlasıyla önem veren biriyim birden fazla da kulaklığım var o yüzden, WAN erden daha iyilerine sahip olmama rağmen WAN er çok iyi bence. Özellikle yanında gelen ear tipsler bayağı iyi, onları hala kullanıyorum. Ne oyunda ne filmde müzikte memnun olmadığım bir konu olmadı, sadece çok yüksek seste ses çamurlaşabiliyor ya da aşırı karışık şarkılarda sesler birbirine girebiliyor. Ama bunlar da hem normal hem nadir şeyler. Bir de WAN erin filtresi daha kumaş tarzı bir şey yani ıslanabiliyor. Nemden falan korumaya dikkat etsen yeter.