Bütçe
15.000-20.000 TL
Selamlar,

Sorum başlıkta da gördüğünüz gibi. Bütçem normalde 15-20 bin TL aralığında. Ancak telefonu taksitle alacağım için fiyatlar birkaç bin lira arttığından, mağaza fiyatı 21-22 bin TL olan telefonları önermeyin. Çünkü taksitle onlar benim bütçemi aşıyor.

Aslında Redmi Note 15 almayı düşünüyordum. Taksit ile 17.000 TL'ye geliyor. Fakat Redmi Note 14 Pro'nun kamera, RAM ve diğer bazı özelliklerinin daha iyi olduğunu görünce, aradaki fark için 2-3 bin TL daha vermeye değer mi diye düşünmeye başladım ve sizce bu 3.000 TL'lik farka değer mi?

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bu fiyat aralığında farklı telefon önerileriniz varsa, onları da değerlendirebilirim.

Not: Oyun oynamıyorum kamera batarya olarak günlük hayatımda benim için yeterli olması yeterli.
Hiçbirini almam. İkiside berbat.

Rica ederim. Sana son vereceğim tavsiye Samsung Shop'a gitmen. İlinde resmi Samsung bayisi varsa git. Bak ben A57 aldım Samsung shoptan adamlar 6 ay vadesiz taksit yaptı o cihaza. Kesinlikle A37'ye de yapacaklardır.
Seçiminde bol şans diliyorum. Ve mutlaka Helio çipli cihaz alacaksan lütfen uygun fiyatlı olsun. Yoksa vereceğin paraya yazık sizi düşünüyorum yoksa umurumda olmazdı 🤧
Hocam normalde taksit yapılmıyor, nasıl yapabildiniz? Her Samsung Shop yapar mı?

Son düzenleme:
Hocam A26 8 GB RAM ve 256 GB için düşünceniz nedir? Yaşadığım yerde araştırdığım kadarıyla Samsung shop yokmuş benim bütçemi düşününce 17k civarına A26 bulabildim taksitle 19.600 gibi bir fiyata denk geliyor.

Eh en azından alacağın Redmi'den daha iyi.

15K₺ bütçe için GM 26 Pro, 20K₺ bütçe için Samsung A37 öneririm.

Çinlilere bulaşma, yazılımsal olarak ciddi anlamda başın ağrır.