Bütçe
15.000-20.000 TL
Bakıyorum da kimsenin düşüncesini beğenmemişsiniz. Öneriniz nedir o zaman?

Kullanım amacına göre değişir. İşi telefonla olanlar iPhone veya Samsung S serisi alır. İşi telefonla olmayan günlük konuşma yazışma yapacak kişiler Xiaomi veya Samsung A serisi veya muadillerini kullanabilir. Her Android telefonun bir ömrü vardır az biraz da kullanımına göre değişen bir şey...

Kullanım amacına göre değişir. İşi telefonla olanlar iPhone veya Samsung S serisi alır. İşi telefonla olmayan günlük konuşma yazışma yapacak kişiler Xiaomi veya Samsung A serisi veya muadillerini kullanabilir. Her Android telefonun bir ömrü vardır az biraz da kullanımına göre değişen bir şey...
Bu bütçede başka seçenek varsa söyleyin, bütçesi yoksa biz ne yapalım tavsiye mi vermeyelim?

Bu bütçede başka seçenek varsa söyleyin, bütçesi yoksa biz ne yapalım tavsiye mi vermeyelim?
Samsung modellerini bu kadar övmeniz gerçekten acayip saçma. Her sene neredeyse aynı tasarımla çıkan, bence oldukça çirkin telefonlar. Ben de iki farklı Samsung kullandım; ikisinde de 2-3 yıl içerisinde kasma, batarya sorunları ve sürekli batarya değiştirme ihtiyacı gibi problemler yaşadım. Xiaomi’nin Redmi serisi de mükemmel değil, ancak 15-20 bin TL bandında alacağımız bir Samsung modelinin de Redmi’den çok büyük bir farkı olmayacak