Bütçe
25.000TL

querencia

Uzman
Yer
İstanbul
Maksimum 25.000 TL Android, kamerası iyi uzun, süre dayanabilecek bir telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Tercihen Samsung olabilir ancak daha iyi bildikleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.

S24 FE alacağına S23 FE alması daha mantıklı. Fiyat farkı çok ve aradaki fiyat farkına değmez. S23 FE ile S24 FE arasında pek fark yok.

S24 FE alacağına S23 FE alması daha mantıklı. Fiyat farkı çok ve aradaki fiyat farkına değmez. S23 FE ile S24 FE arasında pek fark yok.

Güncellemeleri çıkarırsak haklısınız.

Bunu bilmezdim alıyorum bende şimdi :D.

Ekran Resmi 2024-12-21 14.54.31.webp

Fiyat farkına nasıl değmiyor tam olarak?

Maksimum 25.000 TL Android, kamerası iyi uzun, süre dayanabilecek bir telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Tercihen Samsung olabilir ancak daha iyi bildikleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.

S24 FE öneririm uzun ömrü ve uzun güncelleme desteği var. Ortalama 4-5 yıl bozulmadan gider.

S23 FE ile S24 FE arasinda basta absurt bir guc farki var. 2400e hemen hemen 2400 gucunde, prime core'u fark edilmeyecek kadar UC'lu sadece. %75 - 80 CPU, %65 - 70 de saf GPU farkina denk geliyor hemen hemen. Wi-Fi - BT modulleri de farkli NotebookCheck'ten farki inceleyebilirsiniz, kimi kosullarda fark ettirir.

Ayrica bezelleri cok daha ince, daha kaliteli bir panele sahip (Kagit ustu parlaklik degerlerinden falan bahsetmiyorum. Bizzat kullanilan panel daha kaliteli. dE2000 sonuclari olsun, yuksek isik altindaki renk tonlari olsun, parlaklik farki olsun.) Bataryasi da daha iyi bir urun.

Aradaki 2 - 3 bine kesinlikle deger.