Bütçe
Maksimum 70.000 TL
3X OC ile 3X modellerinin soğutma tasarımı farklı. Eğer 3X modelini kullanıyorsanız fiyatı uygunsa öneriyoruz sadece.

Giriş seviyesi GPU'lar bunlar, ses olarak iyi bir performans beklemek dogru olmaz zaten.

Giriş seviyesi GPU'lar bunlar, ses olarak iyi bir performans beklemek dogru olmaz zaten.

Bütçeyi yükseltip kaliteli bir şey mi alayım yoksa bunlar idare eder mi 5 yıl falan.

Bütçeyi yükseltip kaliteli bir şey mi alayım yoksa bunlar idare eder mi 5 yıl falan.

İdare eder, zamanı geldiğinde PTM/Ice Dragon pad uygularsınız sadece.

80.000 TL'ye kadar 2 model daha var; biri Galax HOF, diğeri ise MSI Gaming Trio.
Trio; pad kullanıyor, soğutması ve kalitesi oldukça iyi ama aradaki 10-12.000 TL gereksiz kalıyor.

İdare eder, zamanı geldiğinde PTM/Ice Dragon pad uygularsınız sadece.

80.000 TL'ye kadar 2 model daha var; biri Galax HOF, diğeri ise MSI gaming Trio.

Trio; pad kullanıyor, soğutması ve kalitesi oldukça iyi ama aradaki 10-12.000 TL gereksiz kalıyor.

Bana hangisini önerirsiniz link atar mısınız hotspot olayı yüzünden çok inceliyorum. @LH44 hocam bende Galax HOF düşündüm hotspot diğer 100 binlik kartlara göre düşük soğutma sağlıyormuş.

Bana hangisini önerirsiniz link atar mısınız hotspot olayı yüzünden çok inceliyorum. @LH44 hocam bende Galax HOF düşündüm hotspot diğer 100 binlik kartlara göre düşük soğutma sağlıyormuş.
HOF serisi 4000 serisinde çok çok daha başarılıydı, Galax 5000 serisinde 4000 serisi kadar iyi değil. Ayrıca 10.000 TL fazla gerek olmadığı düşünüyorum.

Çok elzem değil açıkçası, konusu geçen hiçbir modelin Hotspot değeri 90-100'ü görmüyor sonuçta.

HOF; soğutma, tasarım ve kalite olarak daha iyi ancak fazladan 7-8.000 TL ekliyor. İnno3d'ye zamanı geldiğinde pad almak daha cazip.

Ha ben uğraşmayacağım hem görünüşü de iyi olsun derseniz o zaman HOF alınabilir. Trio, 79.000 TL bu arada. PTM yani pad kullanma avantajı var bu modellere kıyasla.

Hof serisi 4000 serisinde çok çok daha başarılıydı, Galax 5000 serisinde 4000 serisi kadar iyi değil. Ayrıca 10.000 TL fazla gerek olmadığı düşünüyorum.

Çok elzem değil açıkçası, konusu geçen hiçbir modelin hotspot değeri 90-100'ü görmüyor sonuçta.

Hof; soğutma, tasarım ve kalite olarak daha iyi ancak fazladan 7-8.000 TL ekliyor. INNO3D'ye zamanı geldiğinde pad almak daha cazip.

Ha ben uğraşmayacağım hem görünüşü de iyi olsun derseniz o zaman hof alınabilir. Trio, 79.000 TL bu arada. PTM yani pad kullanma avantajı var bu modellere kıyasla.

Bunu söylemeyi unutdum size k. Bakmayın arkadaşlar genelde iş, oyun bilgisayarı olarak kullanacağım sabah 8 akşam 22-24 de kapanır bilgisayar iş bitişine yakın. Eğer bundan sonra da derseniz ki INNO3D en mantıklı direk 3 ay taksitle alacağım.

Bunu söylemeyi unutdum size k. Bakmayın arkadaşlar genelde iş, oyun bilgisayarı olarak kullanacağım sabah 8 akşam 22-24 de kapqnır iş bitişine yakın.

Senaryoyu pek değiştirmiyor. İnno3d 3X OC her türlü işinizi görür. Zamanı geldiğinde pad uygularsınız olur biter.

Bunu söylemeyi unutdum size k. Bakmayın arkadaşlar genelde iş, oyun bilgisayarı olarak kullanacağım sabah 8 akşam 22-24 de kapqnır iş bitişine yakın.
Benimde kartım giriş seviye soğutmaya sahip her ne kadar iyi olsa da, aralıksız 8-9 saat TLOU 1 ve RDR 2 oynadığımı bilirim. Sorunsuz kullanırsınız her türlü. Zaten bu tarz kartlarda genelde kötü soğutma olmaz, iyi soğutma, daha iyi soğutma şeklinde gider.

X3 5080 modeli var bende. OC olmayan versiyonu.

0.935-0.950 mV değeri arasında 2900 MHz core clock ve 17.000 MHz memory clock ile tam yükte 70 dereceyi anca görüyor %45-55 fan arasında.

ROG Astrali olanın bana göre artısı ne? 3-4 fps belki. Ben 59.000 TL ye peşin fiyatına 10 taksite almıştım. Benim açtığım konu var kasayı da konfigüre ettim bakabilirsiniz.