Bütçe
Maksimum 70.000 TL
X3 5080 modeli var bende. OC olmayan versiyonu.

0.935-0.950 mv değeri arasında 2900 MHz Core clock ve 17.000 MHz Memory clock ile tam yükte 70 dereceyi anca görüyor %45-55 fan arasında.

ROG Astra'li olanın bana göre artısı ne? 3-4 FPS belki. Ben 59.000 TL'ye peşin fiyatına 10 taksite almıştım. Benim açtığım konu var kasayı da konfigüre ettim bakabilirsiniz.

INNO3D değil mi hocam Lian Li dynamic EVO kasasına sahibim altda üstde montajladığım fanlar mevcut.

INNO3D değil mi hocam Lian Li dynamic EVO kasasına sahibim altda üstde montajladığım fanlar mevcut.
Evet INNO3D X3 ve dediğim gibi OC olmayan versiyonu. Benim kasa Lancool 216. Her şeyiyle çok memnunum. Orta üzeri RPMLerde ses yapıyor ama oyuna dalınca açıkçası hissetmiyorum onuda. Yani gidip de 59K 'ya 10 taksit peşin fiyatına 5080 almak varken 5 derece daha serin ve bilmem kaç desibel daha sessiz çalışacak diye 20K fazla para verilmez şu devirde ciddi zenginlik durumu yoksa.

@LH44 hoca önermişti. Tekrar burada sizlerin huzurunda teşekkür ederim kendisine. Ben alırken OC olup olmadığına bakmadım ama sadece bir ekran kartına PC parası verirken elim titremedi değil aslında maddi durumum ortalama üzeri olmasına rağmen. 5080 muazzam bir kart mevcutta Mafia Old Country oynuyorum her şey full DLSS 4.5 M preset performance modu ve FG açık bire bire film sahnesi gibi ve 100-130 FPS 4K ultra :) pişman etmez 5080.

Son düzenleme:
Evet INNO3D X3 ve dediğim gibi OC olmayan versiyonu. Benim kasa lancool 216. her şeyiyle çok memnunum. Orta üzeri rpmlerde ses yapıyor ama oyuna dalınca açıkçası hissetmiyorum onu da. Yani gidip de 59K'ya 10 taksit peşin fiyatına 5080 almak varken 5 derece daha serin ve bilmem kaç desibel daha sessiz çalışacak diye 20k fazla para verilmez şu devirde ciddi zenginlik durumu yoksa.

@LH44 hoca önermişti. Tekrar burada sizlerin huzurunda teşekkür ederim kendisine. Ben alırken OC olup olmadığına bakmadım ama sadece bir ekran kartına PC parası verirken elim titremedi değil aslında maddi durumum ortalama üzeri olmasına rağmen. 5080 muazzam bir kart mevcutta Mafia old country oynuyorum her şey Full DLSS 4.5 m preset performance modu ve frame generation açık bire bire film sahnesi gibi ve 100-130 FPS 4K Ultra :) pişman etmez 5080.

Hocam bende alıcagımda Amazon'da tam alacaktım fiyat 67.500 yükseldi N11 de 66 bin satıcıya mesaj attım parmak izi vesaire gördüğümde iade var mi diye dönüş bekliyorum şu an.

Hocam bende alıcagımda Amazon'da tam alacaktım fiyat 67.500 yükseldi N11 de 66 bin satıcıya mesaj attım parmak izi vesaire gördüğümde iade var mi diye dönüş bekliyorum şu an.

@LH44 @michaelscofield hocam buna bakip degerlendirme yapabilir misiniz rica etsem.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-01-20-23-04-09-987_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-01-20-23-04-09-987_com.android.chrome.webp
    532 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Almayın bu modeli. Özellikle bu fiyata asla.

Bende fark ettim hocam N11'den ürün INNO3D modeli için iadede problem yaşar miyim sizce?

Almayın bu modeli. Özellikle bu fiyata asla.

Ventus modelinin makyajlı hali, kısacası rezalet.

Konu dışında bir şey soracagim hocam bu modelde en iyi marka en iyi sogutmaya sahip ekran karti hangisidir belki bütçem el verebilir taksitle alacagim icin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-01-20-23-08-20-052_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-01-20-23-08-20-052_com.android.chrome.webp
    363,1 KB · Görüntüleme: 45
Konu dışında bir şey soracagim hocam bu modelde en iyi marka en iyi sogutmaya sahip ekran karti hangisidir belki bütçem el verebilir taksitle alacagim icin.

RTX 5080 bazında ASUS ROG Astral ve MSI Suprim SOC başı çekiyor. Colorful'un iGame Neptune AiO modeli de sağlam.
Ardından MSI Gaming Trio ve belirttiğimiz modeller geliyor.
ASUS TUF'un fiyatıyla soğutma performansının alakası yok. Aynı durum Gainward Phoenix V1, ASUS Prime, MSI Ventus, MSI Shadow, Gigabyte Aero, Zotac Solid, Gigabyte Windforce içinde geçerli.

Colorful iGame serisi yenilenirse sorgusuz sualsiz onları öneririm.

@byderdo, ek olarak Gigabyte almak risk.

RTX 5080 bazında ASUS ROG astral ve MSI Suprim SoC başı çekiyor. Colorful'un iGame neptune AiO modeli de sağlam.
Ardından MSI gaming Trio ve belirttiğimiz modeller geliyor.
ASUS TUF'un fiyatıyla soğutma performansının alakası yok. Aynı durum Gainward Phoenix v1, ASUS Prime, MSI Ventus, MSI Shadow, Gigabyte Aero, Zotac Solid, Gigabyte Windforce içinde geçerli.

Colorful iGame serisi yenilenirse sorgusuz sualsiz onları öneririm.

@byderdo, ek olarak Gigabyte almak risk.

1768942749618.webp

Bu model değil mi hocam.