Valla garip bir arkadaş neyi kanıtlamaya çalışıyor bilmiyorum. Bossa kolay diyor ancak nedense Mimicsiz kesmek için 213 seviyeye kadar çıkmış. Yani boss kolaysa neden 134 seviyedeyken kesmedin ki bossu? 213 seviyeye kadar kasılıp normalde hard capi 60 olan vigoru 75e kadar çıkarmanın sebebi Malenia'nın veya oyunun zor olması değil mi zaten :D Oyun rezaletse neden 213 seviyeye kadar oynama gereksinimi duydun mesela bu da başka bir soru işareti?

Çok fazla falso var ve hala söylediği videoyu göremiyorum ben konu içinde. O mesaj görünmüyor bende ne olduysa.

Benim için bir diğer falso ise.. diyelim ki Malenia gerçekten senin için kolay bir deneyimdi bu o boss savaşını neden balon haline getirsin? Bir bossu iyi veya kötü yapan şey onun zorluğu mu sadece? Sunumu, hareket şeması vs. Bunların önemi yok mu?

Malikethte çok öldüm o yüzden harika boss, Maleniayı hemen kestim o yüzden çöp boss. Bu ne saçma bir bakış açısı, kolay bir boss da harika olabilir. Bknz: Slave Knight Gael.

Mimic kullanman bir yana, kan buildiyle kesmişsin. Oyunu biraz kolaylaştıran bir build, şu konuyu soulsborne kitlesi görse çok kötü aşağılanırdın :D.

Hiç takılma onlara, tüm seriyi klavye ve fare ile oynadım defalarca kez bitirdim, gamepad ile de bitirdim pek çok kez. Hala daha klavye ve farenin daha rahat olduğuna inanıyorum. Klavye ve fare ile sıkıntı yaşayabileceğin tek oyun Dark Souls 2 olur, onun kontrolleri biraz garip. Onun dışındakileri rahatlıkla klavye ile de oynarsın.
Bir ara gamepad'siz kalmıştım, klavye ile denedim işkence çektim, buff muff verirken estus kullanırken falan çok zorlandım, tuş atamalarını falan değişmekle de uğraşmak istemedim, gamepad alana kadar hiç souls oyunu oynamadım. Bence gamepad daha rahat, tek sorunu fare kadar hızlı hareket ettiremiyorsun kamerayı. Kim nasıl isterse öyle oynasın ama bence gamepad daha rahat.

Son düzenleme: