DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #1 Malwarebytes taramasında bulunan virüs nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.webp 39,7 KB · Görüntüleme: 166 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #2 Location'ı gösterirsen daha çok fikir ediniriz ama virüse benzemiyor. Potansiyel olarak istenmeyen dosya diyor. Reklam gösteren bir şey olabilir.
Location'ı gösterirsen daha çok fikir ediniriz ama virüse benzemiyor. Potansiyel olarak istenmeyen dosya diyor. Reklam gösteren bir şey olabilir.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Location'ı gösterirsen daha çok fikir ediniriz ama virüse benzemiyor. Potansiyel olarak istenmeyen dosya diyor. Reklam gösteren bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Location görünmüyor hocam nasıl yapcayız?
Recep Baltaş dedi: Location'ı gösterirsen daha çok fikir ediniriz ama virüse benzemiyor. Potansiyel olarak istenmeyen dosya diyor. Reklam gösteren bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Location görünmüyor hocam nasıl yapcayız?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #4 O ekranda değil tespit edilenlerde gözükür. Fareyi üstüne getir beklet yine gözükür. Her türlü o konum gözükür.
O ekranda değil tespit edilenlerde gözükür. Fareyi üstüne getir beklet yine gözükür. Her türlü o konum gözükür.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #5 Recep Baltaş dedi: O ekranda değil tespit edilenlerde gözükür. Fareyi üstüne getir beklet yine gözükür. Her türlü o konum gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı yok Torrent'i virüs algılamış.
Recep Baltaş dedi: O ekranda değil tespit edilenlerde gözükür. Fareyi üstüne getir beklet yine gözükür. Her türlü o konum gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı yok Torrent'i virüs algılamış.
MustafaPC Uzman Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 52 Beğeniler 69 2 Mayıs 2024 #6 Ben de çok önemsemezdim torrent kullanırken fakat bence bir çoğu için, güvenlik yazılımları haklı. Özellikle deep mining riski barındırıyor bu tür yazılımlar. "Bir ürün için bedel ödemiyorsanız, ürün sizsiniz."
Ben de çok önemsemezdim torrent kullanırken fakat bence bir çoğu için, güvenlik yazılımları haklı. Özellikle deep mining riski barındırıyor bu tür yazılımlar. "Bir ürün için bedel ödemiyorsanız, ürün sizsiniz."
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 2 Mayıs 2024 #7 MustafaPC dedi: "Bir ürün için bedel ödemiyorsanız, ürün sizsiniz." Genişletmek için tıkla... Ödeyince durumun değiştiğini mi sanıyorsun?
MustafaPC dedi: "Bir ürün için bedel ödemiyorsanız, ürün sizsiniz." Genişletmek için tıkla... Ödeyince durumun değiştiğini mi sanıyorsun?