informal061
Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,
Üzerinde çalıştığım açık kaynak projemi paylaşmak istedim.
ManasPDF, sıfırdan C++ ile yazılmış, Direct2D ile GPU hızlandırmalı bir PDF görüntüleme motoru. Arayüz tarafı .NET 8.0 / WPF. GPU olmayan ortamlarda otomatik CPU Renderer'a geçiyor.
Kısaca desteklediği şeyler: 90+ PDF operatörü, TrueType/CFF/Type1/Type3 font desteği, AES-256 şifreleme, JPEG/JPEG2000/Flate dahil görüntü kodekleri, glif düzeyinde metin çıkarma.
Şu anda görüntüleme tarafı üzerinde çalışıyorum. Görüntüleme tamamen tamamlandığında PDF düzenleme (edit) özelliklerine de geçmeyi planlıyorum.
Render Motoru: Direct2D (GPU) + FreeType
Platform: .NET 8.0 / WPF
Yerel Çekirdek: C++ (ManasPDFCore.dll)
Lisans: Apache License 2.0
NuGet paketi olarak kendi WPF projelerinizde de kullanabilirsiniz:
Şu anda Alpha aşamasında. GitHub'da kodları inceleyebilir, internet sitesinden ekran görüntülerini de inceleyerek hazır UI olan uygulamayı indirebilirsiniz. Test edip geri bildirim verecek herkese şimdiden teşekkürler.
GitHub: https://github.com/Informal061/ManasPDF
Üzerinde çalıştığım açık kaynak projemi paylaşmak istedim.
ManasPDF, sıfırdan C++ ile yazılmış, Direct2D ile GPU hızlandırmalı bir PDF görüntüleme motoru. Arayüz tarafı .NET 8.0 / WPF. GPU olmayan ortamlarda otomatik CPU Renderer'a geçiyor.
Kısaca desteklediği şeyler: 90+ PDF operatörü, TrueType/CFF/Type1/Type3 font desteği, AES-256 şifreleme, JPEG/JPEG2000/Flate dahil görüntü kodekleri, glif düzeyinde metin çıkarma.
Şu anda görüntüleme tarafı üzerinde çalışıyorum. Görüntüleme tamamen tamamlandığında PDF düzenleme (edit) özelliklerine de geçmeyi planlıyorum.
Render Motoru: Direct2D (GPU) + FreeType
Platform: .NET 8.0 / WPF
Yerel Çekirdek: C++ (ManasPDFCore.dll)
Lisans: Apache License 2.0
NuGet paketi olarak kendi WPF projelerinizde de kullanabilirsiniz:
Kod:
dotnet add package ManasPDF --prerelease
dotnet add package ManasPDF.Wpf --prerelease
Şu anda Alpha aşamasında. GitHub'da kodları inceleyebilir, internet sitesinden ekran görüntülerini de inceleyerek hazır UI olan uygulamayı indirebilirsiniz. Test edip geri bildirim verecek herkese şimdiden teşekkürler.
GitHub: https://github.com/Informal061/ManasPDF
Son düzenleyen: Moderatör: