Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Şöyle bir kadro olacak muhtemelen.2-1 Galatasaray kazanır bence. City de çok fazla sakat var eğer Lemina orta sahaya çakılı kalırsa kolay kolay geçirtmez.
Yunus yerine Barış veya İlkay yerine Yunus olup sol kanatta Barış Alper'de olabilir ama pek sanmıyorum.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Manchester City bazen kötü oynuyor. Yani tam ilk 11 kadrosu ile çıksalar gene de yeniliyorlar. Mesela Manchester United, Bodo gibi takımlara yeniliyor. Tabi yenilmekte var yenilmemekte var. Ama ben Galatasaray alır diyorum.
Umarım böyle olur.Şöyle bir kadro olacak muhtemelen.
Eki Görüntüle 221918
Yunus yerine Barış veya İlkay yerine Yunus olup sol kanatta Barış Alper'de olabilir ama pek sanmıyorum.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Ben Barış'ın oynamasını istiyorum fakat çok fazla pozisyon kaçırıyor. Pozisyon alsa bile bitiremiyor. Mesela Atletico maçında maç bizimdi. 2-1 veya 3-1'di. Eren Elmalı'nın hatası vardı Gabriel Sara boş olmasına rağmen pas atmaması, Barış Alper bomboş yerde topu uzaya yollaması gibi hatalar oluyor. Umarım oyuna girerse böyle hatalar ortaya çıkmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Barış'ın oynamasını istiyorum fakat çok fazla pozisyon kaçırıyor. Pozisyon alsa bile bitiremiyor. Mesela Atletico maçında maç bizimdi. 2-1 veya 3-1'di. Eren Elmalı'nın hatası vardı Gabriel Sara boş olmasına rağmen pas atmaması, Barış Alper bomboş yerde topu uzaya yollaması gibi hatalar oluyor. Umarım oyuna girerse böyle hatalar ortaya çıkmaz.
Ama şöyle bir şey var ki Barış çıkıp Sara oyuna girdiğinde daha çok pas yapıldı, özellikle kanatlara.
- Makaleler
- 62
En kötü durumda Sanchez - Sara değişikliği olur. Sara orta sahaya, Lemina stopere geçer. İlkay - Barış Alper değişikliği olur, Yunus forvet arkasına, Barış sol kanata geçer. Sol bek yedeği Jakobs var, sağ beki umarım Singo 90 dakika idare edebilir. Forvette zaten sakatlık, aşırı yorgunluk gibi bir durum olmazsa Osimhen maç sonuna kadar kalır. Belki bir ihtimal Icardi son 15-20 dakika girer. Eldeki yedeklerle ancak bunlar yapılabilir yani.
@cerrahpaşalı, Barış'ın tek iyi yanı vücudunu iyi kullanabilmesi -yani fiziği diyebiliriz- ve driplingi. Bitiriciliği son zamanlarda aşırı kötü durumda. Kendisi de bunun farkındadır zaten.
Saçma sapan, absürt skorlar yazmayın. En son böyle bir konu açtığımda birisi 1905-0 yazmıştı. Düzgün skorlar yazın lütfen.
Benim tahminim 2-2 veya 2-1 Galatasaray. City çok rahat 1 gol atar, onu da söyleyeyim. Galatasaray'ın City'den gol yememesi imkansız gibi bir şey olur.
4-0. Manchester City alır diyorum.
Bence 8-0 biter gibi geliyor.