İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 11 Nisan 2025 #1 Genel bir sorun mu var yoksa bende mi açılmıyor? Sad Scans, Adu Manga, Merlin Scans gibi sitelere giriyorum ama manga panelleri bir türlü yüklenmiyor.
Genel bir sorun mu var yoksa bende mi açılmıyor? Sad Scans, Adu Manga, Merlin Scans gibi sitelere giriyorum ama manga panelleri bir türlü yüklenmiyor.
Lexix Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 4 Çözümler 12 Beğeniler 272 11 Nisan 2025 #2 İtachi Uchiha dedi: Genel bir sorun mu var yoksa bende mi açılmıyor? Sad Scans, Adu Manga, Merlin Scans gibi sitelere giriyorum ama manga panelleri bir türlü yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben şuanda girebiliyorum. Herhangi bir sorun gözükmüyor.
İtachi Uchiha dedi: Genel bir sorun mu var yoksa bende mi açılmıyor? Sad Scans, Adu Manga, Merlin Scans gibi sitelere giriyorum ama manga panelleri bir türlü yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben şuanda girebiliyorum. Herhangi bir sorun gözükmüyor.