Sebepsiz çöküyor, nasıl çözerim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu fix dosyası ile çözdüm hocam ayrıca kapı da açılmıyordu o sorun da çözüldü, teşekkürler.
Olay görüntüleyicisi altına bir rapor atıyor mu? Dosya doğrulaması yaptın mı?
Biraz ilerledikten sonra donuyor ve kapanıyor oyunu yeni yükledim. Dosya doğrulaması yapayım.Olay görüntüleyicisi altına bir rapor atıyor mu? Dosya doğrulaması yaptın mı?
Hep aynı yerde mi yoksa belli bir süre sonra mı?
Bu fix dosyası ile çözdüm hocam ayrıca kapı da açılmıyordu o sorun da çözüldü, teşekkürler.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Oyun eski bir oyun olduğu için grafik motoru modern bilgisayarlara ayak uyduramıyor ve Rockstar Games oyunu fixlemiyor. (Bir Youtube kanalı, Rockstar'ın bu oyunun kaynak kodlarını kaybettiğini de iddia etmişti.)
Bu tarz problemler eski GTA serilerinde de var ve insanlar 3. parti modlar ile oyunu oynayabiliyor.
Mod yapan insanlar olmasa halimiz harap..Oyun eski bir oyun olduğu için grafik motoru modern bilgisayarlara ayak uyduramıyor ve Rockstar Games oyunu fixlemiyor. (Bir Youtube kanalı, Rockstar'ın bu oyunun kaynak kodlarını kaybettiğini de iddia etmişti.)
Bu tarz problemler eski GTA serilerinde de var ve insanlar 3. parti modlar ile oyunu oynayabiliyor.