1761389319006.webp

Gezerken şöyle bir şey ile karşılaştım bu arada.

Bir ara 1 2 şarkısını dinledim yalan yok ama sarmadı beni.
Ben hiç dinlemedim. Bir keresinde sadece Pamela'nın İstanbul şarkısını seslendirdikleri 30 saniyelik bir kayıt izledim. İlk 5 saniyesinde karnıma ağrılar girdi. Böyle nasıl desem tuvaletten çıkamadım. İlişkisel Çerçeve Kuramı kapsamında Pamela - İstanbul ile Manifest'in ilişkilenmesi benim için pek hoş olmadı.

Eki Görüntüle 195737

Bunlar Türk değil diye biliyorum. Bizim zekilerimiz ise bizi kadın düşmanı sanıp linç ediyor. Onlara göre bir kadını eleştirmek(herhangi bit sebepten), kadın düşmanlığı demek.
"Reşit olmayanlar var Konserde, uygun olmayan hareketler yapmışlar, ceza almalılar” diyince bizi şeriatçı sanıyorlar.
“Reşit olmayanlar var” diyince de “olsun, sen kadın ve laiklik düşmanısın” diyorlar. Buyrun Manifest değil, Apofest olmuşlar.

Bizim zekilerimiz ise bizi kadın düşmanı sanıp linç ediyor. Onlara göre bir kadını eleştirmek(herhangi bit sebepten), kadın düşmanlığı demek.

Herkes neyin ne olduğunun gayet iyi farkında. Mağduru oynuyorlar sadece. Birebir aynı hareket (bazı) Kürtler ve (bazı) siyahilerde de mevcut. Tıpkı (bazı) kadınlar gibi yanlış yaptıkları şeyler için eleştirildiklerinde "kadınım/Kürt'üm/siyahiyim diye eleştiriliyorum" diyip önlerine bariyer çekiyorlar.

Eki Görüntüle 195737

Aynısını diyecektim, bebek katili menajer için aynısını yapamamışlar.

Bunlar Türk değil diye biliyorum. Bizim zekilerimiz ise bizi kadın düşmanı sanıp linç ediyor. Onlara göre bir kadını eleştirmek(herhangi bit sebepten), kadın düşmanlığı demek.
"Reşit olmayanlar var Konserde, uygun olmayan hareketler yapmışlar, ceza almalılar” diyince bizi şeriatçı sanıyorlar.
“Reşit olmayanlar var” diyince de “olsun, sen kadın ve laiklik düşmanısın” diyorlar. Buyrun Manifest değil, Apofest olmuşlar.
Reşit olmayan katılamaz denilen konsere katılmışsa suçlu grup olmuyor ama sanki.