Aynısını diyecektim, bebek katili menajer için aynısını yapamamışlar.

Reşit olmayan katılamaz denilen konsere katılmışsa suçlu grup olmuyor ama sanki.

Türkiye'ye yasa dışı girmek yasak. Ancak yeterli önlem alınmamış.
İçeriye yasa dışı girildiğinde suçlu kimdir: Mülteci mi yoksa önce önlem almayan yetkili mi? Aslında her iki tarafın da suçlu.

Eğer bir şey yasaksa, bunun önlemini almak gerekir; yeterli önlem alınmamışsa sorumluluk ilgili kişilerin olur.
Ayrıca reşit olmayanlar ergen sayılır. Ergen bir insan ne kadar sağlıklı karar verebilir? Bunu bilip önlem almamak da sorumsuzluktur. Burada suçlu konseri verenler.

Türkiye'ye yasa dışı girmek yasak. Ancak yeterli önlem alınmamış.
İçeriye yasa dışı girildiğinde suçlu kimdir: Mülteci mi yoksa önce önlem almayan yetkili mi? Aslında her iki tarafın da sorumluluğu olabilir.
Eğer bir şey yasaksa, bunun önlemini almak gerekir; yeterli önlem alınmamışsa sorumluluk ilgili makamların da olur.
Ayrıca reşit olmayanlar ergen sayılır. Ergen bir insanın ne kadar sağlıklı karar verebilir? Bunu bilip önlem almamak da sorumsuzluktur. Burada suçlu konseri verenler.
Son cümleye kadar her türlü kabuldüm de son cümle benim için sıkıntı yer.
Reşit olmayan adamın reşitlerin katılmasına izin verilen yere katılması kendi aptallığıdır, bu durumda konseri veren suçlu olmuyor bence.

1761391045331.webp

Aslında kötü sayılabilecek dizi/film karakterlerini sırf "erkek hegemonyasına başkaldırı, toplumda kendini öne çıkarma" gibi motivasyonlarla kraliçe konumuna çıkarıp yaptığı kötülükleri görmezden gelmeye benziyor Manifest'i desteklemek.

Türkiye'de en büyük sorun körü körüne desteklemek.

Reşit olmayan adamın reşitlerin katılmasına izin verilen yere katılması kendi aptallığıdır
Öyle ama maalesef işler öyle yürümüyor. Daha geçen, bir çocuğu bıçaklayarak öldüren kişiler serbest bırakıldı. Neden? 18 yaşından küçük oldukları için.
Burada sorumluluk, konseri düzenleyenlere ait oluyor — en azından hukuken öyle olması gerekiyor diye sanıyorum.
Sonuçta koskoca bir konser organize ediyorsan, bu tür durumları da bilmen gerekir.

Öyle ama maalesef işler öyle yürümüyor. Daha geçen, bir çocuğu bıçaklayarak öldüren kişiler serbest bırakıldı. Neden? 18 yaşından küçük oldukları için.
Burada sorumluluk, konseri düzenleyenlere ait oluyor — en azından hukuken öyle olması gerekiyor diye sanıyorum.
Sonuçta koskoca bir konser organize ediyorsan, bu tür durumları da bilmen gerekir.
Ben de bu konseri organize edenin değil organizasyonun güvenlik işini çözmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben de bu konseri organize edenin değil organizasyonun güvenlik işini çözmesi gerektiğini düşünüyorum.

Haklısınız. Orasıda öyle ama adalet sistemimizin nasıl olduğu ortada.

@seeraddar hocam, olay ne? Linklere baktım da bir şey anlayamadım. Biraz açabilir misiniz, zahmet olmazsa? Teşekkürler.
Bu grubun bir üyesi var, insanlar “güzel falan” diyor ama yüzünün üst kısmı biraz büyük. Onu önce bir cüceye, sonra da bir uçağa benzetip dalga geçiyorlar. Kız da “Benimle dalga geçmeyin, çok üzülüyorum” diyor. Ama onlar daha da fazla dalga geçiyor. Sonra kızın ekibi dava açıyor onlara.
Yani, bunların bakış açısına göre ben birini bir şeye benzetirsem suçlu oluyorum. Ama eğer güzel bir şeye benzetseydim suç olmazdı. “çirkin” bir şeye benzetince suç sayıyorlar.

Bir de az önce gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bunların çalıştıkları kişi Apo destekcisiymiş.

Haklısınız. Orasıda öyle ama adalet sistemimizin nasıl olduğu ortada.

Bu grubun bir üyesi var, insanlar “güzel falan” diyor ama yüzünün üst kısmı biraz büyük. Onu önce bir cüceye, sonra da bir uçağa benzetip dalga geçiyorlar. Kız da “benimle dalga geçmeyin, çok üzülüyorum” diyor. Ama onlar daha da fazla dalga geçiyor. Sonra kızın ekibi diyerek dava açıyor onlara.
Yani, bunların bakış açısına göre ben birini bir şeye benzetirsem suçlu oluyorum. Ama eğer güzel bir şeye benzetseydim suç olmazdı. “çirkin” bir şeye benzetince suç sayıyorlar.

Bir de az önce gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bunların çalıştıkları kişi apo destekcisiymiş.

Çok saçma bu arada. Dava açması saçmalık bence. Dalga geçmek olayını bilemem. Ama birini bir şeye benzetiliyor diye, neden dava açılıyor? Çok önemli bir şey değil yani. Dava abartı.