Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Bu gruba pek hayran olmayıp sevmesem de "hayasızca hareketler" suçunun kapsam alanı korkutucu duruyor, ucu herkese dokunur.
Yine de lezbiyen hareketleri yapmalarına gerek var mı bilmiyorum.
Yine de lezbiyen hareketleri yapmalarına gerek var mı bilmiyorum.
Benim bildiğim teşhircilik cinsel organ göstermek falan. Bu Tweet'deki resime göre düzgün giyinmişler.
Vasat altı (Baya bir vasat altı hem de.) sanat üretseler dahi, kimsenin onları haksız yere yargılayıp baskı altına almasını meşrulaştırmaz. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti "sosyal bir hukuk devleti" değil mi?
Soruşturma açanların, kesin “hayasızca hareket”leri pür dikkat izlediğini düşünüyorum (!)
Bu arada yanlış anlaşılmasın; bahsi geçen grubu savunmuyorum. Hatta kendilerinden ve kitlesinden nefret ederim. Ancak ülkede bu kadar sorun varken, böyle boş şeylerle uğraşmaları gerçekten komik.
Bu arada yanlış anlaşılmasın; bahsi geçen grubu savunmuyorum. Hatta kendilerinden ve kitlesinden nefret ederim. Ancak ülkede bu kadar sorun varken, böyle boş şeylerle uğraşmaları gerçekten komik.
Son düzenleme:
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Konser yapana hayasızca hareketlerden(yanlış anlaşılmasın m ile başlayan gruba karşı hayranlığım falan yok), malum kişi hakkında konuşanlara halkı kin ve düşmanlığa teşvikten ceza ver ama katiller dışarıda. Bahsettiğim ülke Uganda bu arada.
Yeni konular
-
Microsoft "Başka bir yöntemle doğrulayın" hatası nasıl çözülür?
- Hybrid Theory
-
8.000-9.000 TL bütçe ile 2K IPS monitör önerisi
- Mustafaymis
-
-
-
-
-
-